Haberler

Enerji Bakanı'ndan Kavaf Yorumu

Bakan Taner Yıldız, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı ve Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf ile omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Denizli'de AK Parti'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kabinede görev yapan ve adaylık talep etmesine karşın listeye giremeyen tek kişi olan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı ve Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf ile omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

AK Parti'nin Denizli'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mehmet Yüksel, Mithat Ekici, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ile milletvekili adayları ve partililer katıldı.

Yücebağ Mahallesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Bakan Yıldız, AK Parti'nin 12 Haziran'daki seçimde ülkedeki her 3 seçmenden 2'sinin oyunu almaya talip olduklarını söyledi. Geçmişte, Türkiye'de yaşayan her iki kişiden birinin AK Parti'ye oy vererek istikrardan yana tavır aldığını kaydeden Bakan Yıldız, "Türkiye'nin hedefi 2023 yılında dünyanın en büyük 10 büyük ekonomisinden biri olmaktır. Bu hedef doğrultusunda iktidarımız da her 3 kişiden 2'sinin oyunu almayı hedefliyor. Denizli'de AK Parti Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacak. Eğer başta kadınlarımız olmak üzere tüm teşkilatlar ve aday arkadaşlarımız çok çalışırsa Denizli'nin 7 milletvekilini de biz çıkarabiliriz. Biz bunun benzerini başka illerde yaşadık. Çocuklarımıza daha güzel gelecek bırakma adına AK Parti'ye destek verin" diye konuştu.

AK Parti Denizli milletvekili adayı Nihat Zeybekci de partisinin Denizli'de oy patlaması yapacağını ve kesinlikle partisinin ülke genelinde aldığı oy ortalamasının üzerine çıkacağını iddia etti.

Bakan Yıldız, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, kabinede görev yapan ve aday olmasına karşın listeye giremeyen tek bakan olan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı ve Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf ile omuz omuza çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Yıldız, "Denizlililer'e teşekkür ediyorum. Bazı arkadaşlarımız aday gösterilmedi ama Denizlililer olgunlukla karşıladı. Selma Hanım başarılı bir arkadaşımız. Bugüne kadar çok başarılı çalışmalar yaptı. Koltuklar ve sandalyelerin isimleri değişebilir. Bu benim için de diğer bakan arkadaşlarımız için de geçerlidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title