Haberler

Energy Isı Market Açıldı - Chp Genel Başkanı Baykal: - ''türkiye'de İlk Kez Isı Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmaların Aynı Mekanda Temsil Edilmesi, Piyasanın Denetimi Ve Tüketiciye Farklı Seçenekleri İnceleyerek İhtiyacını Bilinçli Karşılama İmkanını Sağl

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Avcılar'da, ısıtma sektöründe faaliyet gösteren firmaların ürünlerinin bir arada satışa sunulduğu ''Energy Isı Market'in açılışını yaptı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Avcılar'da, ısıtma sektöründe faaliyet gösteren firmaların ürünlerinin bir arada satışa sunulduğu ''Energy Isı Market'in açılışını yaptı.

Baykal, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hızlı nüfus artışına paralel olarak hızla kentleşen ve konut ihtiyacı da giderek artan bir ülke olduğunu söyledi.

Türkiye'de inşaat sektörünün alt sektörlerinden olan ısı sektörünün hızla geliştiğini, binaların ısıtılıp soğutulmasının temel ihtiyaç olduğunu dile getiren Baykal, bugüne kadar bu ihtiyacın birbirinden kopuk karşılandığını kaydetti.

Baykal, çağdaş bir ortamda yaşama isteğinin teknolojik gelişmeleri kullanma zorunluluğunu da beraberinde getirdiğini ve bu teknolojik gelişmelerin de yeni pazarlama ihtiyaçlarını ortaya koyduğunu vurguladı.

Piyasadaki entegrasyonu gören girişimcilerin bugün bu marketi açarak çok olumlu bir girişimi başlattıklarını vurgulayan Baykal, şunları kaydetti:

''Türkiye'de ilk kez ısı sektöründe faaliyet gösteren firmaların aynı mekanda temsil edilmesi, hem piyasanın denetimi, standartların oluşturulması, hem de tüketiciye farklı seçenekleri inceleyerek ihtiyaçlarını bilinçli karşılama imkanını sağlayacak. Tüketici neyi, niçin aldığını, kaç paraya aldığını, hangi ürünün daha iyi olduğunu burada denetleme imkanına sahip olacak.''

Marketin kurucusu Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Fatinoğlu da yurt dışında branş marketlerin her sektörde ortaya çıktığını, Türkiye'de buna en iyi örneğin de bilgisayar sektörü olduğunu söyledi.

Isıtma soğutma alanında Energy Isı Market'in bir ilk olduğunu belirten Fatinoğlu, ''Tüm markaları tek çatı altında toplayan, tüm ürün gruplarında tüketiciye ve kurumsal müşteriye doğru fiyat politikası ile hizmet verecek ve sektöre yeni ufuk açacak bir market'' dedi.

Toplam 13 bin metrekare açık, 5 bin metrekare kapalı alanı bulunan ve 120 kişinin istihdam edildiği market, haftanın 7 günü 08.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title