Haberler

Endüstri Holding'in Genel Kurulu Hakkında Suç Duyurusu

Endüstri Holding'in Mevcut Yönetim Kurulu, Eski Başkanlardan Mustafa Ertekin'in Holding ve Şirketlerde Hissesi Bulunmadığı İçin Genel Kurul Yapamayacağını ve Tekrar Başkan Seçilmesi Gibi Bir Durumun Söz Konusu Olmadığını İleri Sürerek, Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunduğunu Bildirdi.

Endüstri Holding'in mevcut yönetim kurulu, eski başkanlardan Mustafa Ertekin'in holding ve şirketlerde hissesi bulunmadığı için genel kurul yapamayacağını ve tekrar başkan seçilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ileri sürerek, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Endüstri Holding yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, Mustafa Ertekin'in yeniden yönetim kurulu başkanı olduğu yönünde bazı basın yayın organlarında haberler yer aldığı hatırlatılarak, Mustafa Ertekin'in hisseleri olmadığının mahkeme kararlarıyla belgelendiği kaydedildi. Yapılan genel kurulun geçerlilik kazanmayacağının savunulduğu açıklamada, Cumhuriyet Savcılığına sahte belgelerle genel kurul düzenlendiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulduğu ve yasal işlemlerin ardından kamuoyunun

bilgilendirileceği duyuruldu.

(İP-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title