Haberler

Enduro Yarışları Urla'da Başladı

Güncelleme:

130 sporcunun katıldığı yarışlar iki gün boyunca Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlediği Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü'nün organize ettiği, Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 5. Ayak ve Türkiye ATV Şampiyonası 4. Ayak Yarışları Urla Meydan'da verilen start ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı demokrasi, birlik ve beraberlik yarışları kapsamında düzenlenen yarışın medya startı Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Albay Metin Eştür, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cemil Erdemir ve İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin tarafından verildi.

Yarışlara ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Kaymakam Demiryürek ve Başkan Uyar, nice organizasyonlarda buluşmayı dileyerek, yarışa katılan bütün sporculara başarılar dilediler.

MOTOSİKLET SEVERLERE HEYECAN DOLU İKİ GÜN

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonaları Urla Yarışı, 30 Ekim Pazar günü saat 10:00'da start alacak. İki turluk seyirci etabından sonra; insan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu parkurda yarış devam edecek. Ekstrem Etabı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak ve yarışçılar üstün performanslarıyla ikinci Urla yarışına renk katacak. Yarışların ödül töreni Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları Merkezi'nde saat 17:30'da yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Sefa Demiryürek Sibel Uyar Türkiye Urla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title