Haberler

Endonezya'da Kırbaç Cezası Alan Kadının Fotoğrafını Çekmek İçin İzdiham Yaşandı

Güncelleme:

Endonezya'da kadınlar, evlilik dışı ilişkiye girdiği gerekçesiyle kırbaç cezası alan kadının infaz anını izleyip fotoğraflamak için izdiham yaratınca bölgeye askerler sevk edildi.

Endonezyalı kadınlar, şeriat kuralları gereği şehir meydanında kırbaçlanan bir kadının fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı.

FUHUŞ SUÇU İŞLEYEN 8 KİŞİYE KIRBAÇ CEZASI VERİLDİ

Endonezya'nın şeriatla yönetilen Açe eyaletinde evlilik dışı ilişki ve fuhuş suçlamasıyla 5'i kadın 8 kişiye kırbaç cezası verildi. Cezalar dün şehir meydanında infaz edilirken izlemek isteyenler izdiham yaratınca güvenliği sağlamak için askerler çağrıldı.

FOTOĞRAF YARIŞINA GİRDİLER

Kırbaç cezası alan kadınlardan biri 5'inci darbeden sonra fenalık geçirdi. Acıya dayanamayan kadına su verildikten sonra kırbaçlamaya devam edildi. İşkenceyi izlemek için en ön sırada yer tutan kadınlar ise büyük bir heves ve heyecanla fotoğraf çekme yarışına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Açe Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (118)

ASLI:

INSANLIK DISI YARATIKLAR SIZE HAYVAN DESEM HAYVANLARA HAKERET OLUR. BU OLAYI YAPANLAR VE BURDA DESTEKLEYENLER. SIZLER MIKROPSUNUZ. YOK EDILMESI GEREKEN DUNYAYA ZARARLI MIKROPLARSINIZ.

43
74
yanıtYanıtla
ateistt:

ASLI! Helall kız ağzına sağlık

yanıt2
yanıt3
ilhan pilot:

tam kendini tarif etmişsin aşağılık yaratık.

yanıt2
yanıt2
LAZİNGER:

NE ÖRFÜ NE NAMUSU DİYORSUN HER YERDE HER KESLE NİKAHA NE HACET DİYORSUN SENİN İŞİN YÜKSEK KALDIRIMDA YAŞASIN ŞERİAT

yanıt1
yanıt2
KARAKARTAL:

BUKADAR DOKUNDUĞUNA GÖRE KORKUYOR OLMALISIN

yanıt2
yanıt1
şehzade:

aslı hanım biri size tecavüz etse allah korusun ama o adamı sizin elinize verseler neyapardınız

yanıt2
yanıt1
MUHARREM:

HÜKÜM ALLAHIN HÜKMÜ, AÇIK VE NET SORGULMAK OLMAZ. . . .

67
25
yanıtYanıtla
şamil:

şer, i kanun uygulanırken ne kadar zavallı . ne kadar aciz, ne kadar şuursuz ve biz müslüman olarak zavallı konumuna düşürüyoruzki kendimiz bile ne halde oldugumuzu farkedemiyoruz. malesef dünyada hemen her yerde böyle olduk. takva ehli olmak kadar güzel bir şey yoktur. halbuki bu ceza uygulanırken seyir edenler sanki film izler gibi yarış ediyorlar. ellerinde telefonla ne durumda oldugumuzun acınacak hali. yoksa tabiki şer, i kanunun hükmü verilecek. ALLAH bizleri aşırılıktan korusun ciddi olmamızı eyle

52
4
yanıtYanıtla
caydırıcı:

NE DİYİM ikiside gönüllüyse bunun cezasını Allah vermeli ama iş tecavüz se o adileri caydırmak için insanlarda ceza vermeli İDAM gibi mesela. ama neden bilmiyorum bu yapılan işlem son derece caydırıcı.

15
30
yanıtYanıtla
Mustafa Faikoğlu:

Zinanın gönüllüsü olmaz. Allah zinada aleniliği cezalandırır. yani 4 kişinin açıkça görüp şahid olması gerekir. Kişiler gönüllü bile olsa en az dört kişinin gözü önünde yapabiliyorlarsa toplumsal düzen açısından aleni olarak da cezalandırılmaları gerekir. Zaten gizli kapaklı yapıyorlarsa onların cezası Allah''a aittir. Çünkü Allah Zinaya yaklaşmayı dahi yasaklamıştır. Ama dört şahidin açıkça görmesi durumda dünyevi ceza öngörmüştür.

yanıt0
yanıt0
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title