Haberler

Endonezya'da Mültecileri Taşıyan Teknenin Batması

Olayda hayatını kaybeden Lübnanlılar toprağa verildi

Endonezya'dan Avustralya'ya kaçak yolcu taşıyan teknenin batması sonucu boğulan 34 Lübnanlı toprağa verildi.

Boğulan Lübnanlılar, Akar ve Trablus'ta aileleri ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Akar'ın El-Kayta ve Kabıyt bölgelerindeki cenazelere, başta din adamları olmak üzere çok sayıda kişi katıldı. Cenazelerin taşındığı sırada havaya yoğun ateş açıldı.

Boğulan 34 kişiden bir kısmı da Trablus'un Tebbane kentinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Eylül ayı sonlarında Endonezya'dan Avustralya'ya giden ve çoğunluğu Pakistan, Irak ve Lübnan uyruklu yaklaşık 100 kaçak yolcuyu taşıyan tekne alabora olmuş, 18 Lübnanlı olaydan sağ kurtulmuştu. Boğulan 34 Lübnanlının cenazesi ise bugün Endonezya'nın başkenti Jakarta'dan getirilmiş, havaalanında yakınları, bazı bakanlar ve milletvekilleri ile din adamları tarafından Lübnan ulusal marşı eşliğinde karşılanmıştı. - Beyrut

Kaynak: AA / Güncel

Avustralya Lübnan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title