Haberler

Ender Kaya: "İlk hedefimiz Euroleague'e kalmak"

Güncelleme:

- Ender Kaya: "İlk hedefimiz Euroleague'e kalmak" Botaş Spor Kulübü Başantrenörü Ender Kaya: "Euroleague'de doğru basketbol oynamak ve gençlerimizin de orada basketbol oynaması en büyük isteğimiz" "Bu sene Ankara'ya kupa getirmek istiyoruz"ANKARA - Euroleague seçme turunda Lotos Gdynia...

- Ender Kaya: "İlk hedefimiz Euroleague'e kalmak"

Botaş Spor Kulübü Başantrenörü Ender Kaya:

"Euroleague'de doğru basketbol oynamak ve gençlerimizin de orada basketbol oynaması en büyük isteğimiz"

"Bu sene Ankara'ya kupa getirmek istiyoruz"

ANKARA - Euroleague seçme turunda Lotos Gdynia ile karşılaşacak olan Botaş Spor Kulübü Başantrenörü Ender Kaya, "İlk hedefimiz Euroleague'e kalmak" dedi.

Kadınlar Euroleague seçme turu mücadelesinde sahasında Polonya takımı Lotos Gdynia ile karşılaşacak olan Botaş Spor Kulübü Başantrenörü Ender Kaya, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Başantrenör Kaya, "Euroleague'de doğru basketbol oynamak ve gençlerimizin de orada basketbol oynaması en büyük isteğimiz" şeklinde konuştu.

"Bu sene Ankara'ya kupa getirmek istiyoruz"

İlk hedeflerinin Euroleague'e kalmak olduğunu vurgulayan Başantrenör Ender Kaya, "Yeni sezonda şöyle bir kimya oluşturmaya çalıştık. Tecrübeli birkaç oyuncumuz var. Türk milli takımında oynayan oyuncularımıza var. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Kendi altyapımızdan çıkarttığımız genç oyuncularımıza bu sezon biraz daha fırsat vermek istedik. Her sezon bunu daha da arttırmak istiyoruz. Planımız ve programımız bu şekilde. Kadro yapımızı iyi kimya ile tutturabilirsek üst sıralara gideceğiz. Özellikle ilk hedefimiz Euroleague kalmak. Bu sene Ankara'ya kupa getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Euroleague basketbolda daha üst nokta"

Euroleague'de çok tecrübeli olmadıklarını belirten Başantrenör Ender Kaya, "Orayı yaşamamız lazım. Kariyerimde Euro Cup var fakat Euroleague olmadı. Euroleague basketbolda daha üst nokta. Futboldaki Şampiyonlar Ligi diyebiliriz. Euroleague'de doğru basketbol oynamak ve gençlerimizin de orada basketbol oynaması en büyük isteğimiz. Biz orada sürpriz galibiyetler ve deplasmanda sıkıştırabileceğimiz takımları göz önünde bulundurursak farklı bir noktaya gidebiliriz. Ama bu bizim için yeni bir organizasyon. Öncelikle kulüp, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak tecrübelenmemiz gerekiyor. En büyük avantajımız kadromuzda bulunan Euroleague'de oynamış Quanitra Hollingsworth, Cansu Köksal, Temitope Fagbenle gibi oyuncuların olması" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

basketbol Polonya Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title