Haberler

Ender'de Yüzde 50'ye Varan İndirimler

Kuruluşundan Bugüne Sektöründeki En İyi Markalarla Çalışmayı İlke Edinen ve 33 Yıllık Geçmişiyle Çok Katlı Mağazacılık Sektöründeki En Modern İş Modelini Oluşturan "Ender Mağazaları" Inda Yüzde 50'ye Varan İndirimler Başladı.

Kazançlı alışverişin merkezi Ender Mağazaları'nda Nike yüzde 20, Defacto yüzde 50, Quiksilver %30, Bücürük yüzde 50 indirim uygularken Adidas'da indirim oranı yüzde 30'lara varıyor.

14.99 TL'ye kadın pantolonları

Birbirinden ünlü markaların en gözde ürünleri kışı şık geçirmeniz için Ender Mağazaları'nda sizleri bekliyor. Çocuk sweatleri 6,99 TL, çocuk kadife pantolon 14,99 TL, kadın pantolonları 14,99 TL, kadın trikolar 9,99 TL, erkek kabanlar 99,99 TL, erkek ayakkabılar 29,99 TL'ye satılıyor.

Spor giyimden abiyeye, aksesuardan ayakkabıya, dekorasyondan spor-performans malzemelerine, kozmetik ve kişisel bakım ürününden elektroniğe birçok markanın temsilcisi olan Ender ile, "Ender Kart"a 8, banka kartlarına ise 6 taksit imkanıyla uygun alışveriş yapma imkanını yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title