Haberler

"Enayi"nin Karakoldaki İfadesi Ortaya Çıktı! Beraber Bonzai İçtiklerini İtiraf Etmiş

Güncelleme:

Beyoğlu'nda merdivenlerde baygın halde yatan üniversiteli kıza uyuşturucu madde verdiği iddia edilen "Enayi" dövmeli adamın karakoldaki ifadesinde Bonzai içtiklerini itiraf ettiği ortaya çıktı. Röportajında ise bu bilgiyi saklamıştı.

İstanbul Beyoğlu'da merdivenlerde baygın halde yatan üniversiteli Özge P.'yi (25) genç kıza uyuşturucu madde verdiği öne sürülünce gözaltına alınan, alnında "Enayi" yazılı dövme bulunan Adem A.'nın (30) 'kasten adam yaralama' suçundan kaydı çıktı. Adem A.'nın sosyal medya hesabında çok sayıda genç kızla çekildiği fotoğrafları dikkat çekti

"ÖLÜM TRİBİ" YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

İstanbul'da önceki gün merdivenlerde sırt üstü baygın olarak yatan ve Bonzai krizi sonucu 'Ölüm Tribi' yaşadığı iddia edilen 24 yaşındaki Özge P., öğlen saatlerinde kameralara yansımış ve gündeme gelmişti. Genç kızın hali görenleri hayrete düşürürken, ihbarlar sonucunda olayla ilgili soruşturma başlatan ve olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü hemen harekete geçti.

Görgü tanıkları, genç kıza bir kişinin uyuşturucu madde verdiğini ve daha sonra bu kişinin polislere haber verildiğinde olay yerinden kaçarak ayrıldığını söyledi. Kaçan şüphelinin alnında "Enayi" yazılı, gözlerinin altında ise yaş şeklinde dövmelerin bulunduğu belirtildi.

KASTEN YARALAMADAN KAYDI VAR

İstanbul Emniyeti Güven Timleri, kısa sürede açık kimliği tespit edilen o şüpheliyi Taksim Bereketzade Mahallesi'nde gözaltına aldı. Şüpheli Adem A. (30) yasal işlemleri emniyete götürüldü. Özge P.'nin (25) arkadaşı olmadığı ve kendisine uyuşturucu maddeyi veren kişi olduğu iddia edilen Adem A.'nın geçmişte 'Kasten adam yaralama' suçundan sabıka kaydı çıktı. Genç kızın polisteki ifadesinde "Bana uyuşturucu verdi. İçtik. Tanımam ve detaylı hatırlamıyorum" dediği bilgisine ulaşıldı.

MODA TASARIMCISINDAN BONZAİ İTİRAFI

Genç kız ve Adem A.'ya savcılık talimatı ile uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Uyuşturucuyu para karşılığında vermediği iddia edilen, genç kızı tanımadığını söyleyen ve mesleğini 'Moda Tasarım' olarak belirten Adem A. da ifadesinde özetle, "Ben sokakta insanlardan 1'er lira istiyordum. Sokakta o kızı gördüm. Ondan da para istedim. Bana 1 lira verdi. Sonra "Bana ne içiyorsun" diye sordu. Ben de "Bonzai" dedim. Sonra ben ona sordum. O da bana taş içtiğini söyledi. Ben de "Taşa paramız yetmez. İstersen beraber Bonzai alalım" dedim. Biraz o para verdi, biraz da ben verdim ve 10 liraya Bonzai aldık. Beraber içtik. Sonra kendisini kaybetti. Ardından da esnaf geldi. Bana uyuşturucu satıcısı gibi tepki gösterdiklerinde ben de olay yerinden ayrıldım. Kızı normalde tanımıyorum" dedi.

RÖPORTAJDA BONZAİ İÇTİKLERİNİ SÖYLEMEDİ

Gözaltına alınan fakat alınmadığını iddia eden ve Özge P.'nin şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan Adem A., serbest kaldıktan sonra Doğan Baber Ajansı'na verdiği ropörtajda, "Tarlabaşı'nda sokak çocuklarıyla sohbet ediyordum. Yanımıza geldi ve "Ne içiyorsunuz?" diye sordu. Konuşmaya başladı. Sonra ben dedim ki sen ne içiyorsun. O da "Ben taş içiyorum" dedi. Ben dedim ki "Manyak mısın taşa güç mü yeter? Nasıl bulup içiyorsun. O da bana "Çalışıyorum, buluyorum" dedi" ifadelerini kullandı. Adem A., karakoldaki ifadesinde bahsettiği, genç kıza satın alarak getirip birlikte Bonzai içtikleri gerçeğini ise röportajda söylemedi. (Kaynak:Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Taksim Moda 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title