Haberler

En Yaşlı Parti Üyelerine Köktaş'tan Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Babalar Günü dolayısıyla en yaşlı parti üyelerini ziyaret ederek babalar gününü kutladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Babalar Günü dolayısıyla Samsun'un Çarşamba İlçesi Akçaltı Köyünde ikamet eden 99 yaşındaki Durmuş Saka, 84 yaşındaki Cafer Bal ile 87 yaşındaki Yahya Bal'ı ziyaret etti.

Başkan Köktaş, yapılan ziyarette en yaşlı üyelerin ellerini öperken, bu iki üyenin partinin ilk kurulduğu dönemde partiye üye olduğunu birinin üye numarasının 1023, 1024 ve 1027 olduğunu dile getirdi. Çarşamba ilçesine bağlı Akçaltı Köyünde ikamet eden 103 yaşındaki Dursun Saka'yı evinde ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a, Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

21 Mayıs 2002 tarihinde AK Parti'ye üye olan Durmuş Saka'nın elini öpmek, hayır duasını almak için böyle anlamlı bir günde ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Köktaş, "Babalar günü dolayısıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bizim geleneğimizde babalar, ailenin temel direği olarak görülmekte, adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgelemektedir. Aileleri için her türlü fedakarlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, onların mutluluğunu kendi mutlulukları sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır" dedi.

Ziyarettin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Dursun Saka, "AK Parti ailesinin bir üyesi olmaktan onur duyuyorum. Evimde beni ziyaret ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title