Haberler

En Özel Annelere En Özel Hediye Dermokil'den

Güncelleme:

En değerli varlığınız anneleriniz için Anneler Günü hediyeniz Dermokil'den.

Türkiye'nin dermokozmetik alanında lider markası Dermokil Special, çift etkili kapatıcılı yoğun bakım kremiyle cildinizi gün boyu yağlandırmadan nemlendiriyor. Yoğun bakım kremi; cilde derinlemesine nüfuz ediyor ve cildi besliyor.

Cilt için oldukça faydalı zengin mineralleri içerisinde barındıran Dermokil Special Çift Etkili Yoğun Bakım Kremi, çatlak, kırışıklık ve cilt lekelerinin düzelmesinde etkili oluyor.

Gündüz Yoğun Bakım Kremi; Erken Yaşlanma Belirtilerini Engelliyor

Tüm cilt tipleri için hazırlanan Dermokil bakım kremi, içeriğindeki zengin minareler ve ciltte oluşturduğu UVA ve UVB koruma sistemi ile ciltte serbest radikallerin oluşmasını engelliyor. Güneşin zararlı etkilerine karşı ciltte erken yaşlanma ve yıpranma belirtilerini ise henüz oluşmadan engellemeye yardımcı oluyor.

Dermokil çift etkili kapatıcılı yoğun bakım kremi; içeriğinde bulunan zengin nemlendiriciler ve antioksidanlar ile gün boyunca cildi besleyip, cilde tazelik ve canlılık sağlıyor. Cildi pürüzsüzleştirerek makyaj için mükemmel bir zemin hazırlıyor. Cilt bakımının yanında kapatıcı etkisiyle de annelerinizin vazgeçilmezi oluyor.

Uygulama şekli: Gündüz veya gece yüzünüze ve boynunuza parmak uçlarınız yardmıyla masaj yaparak uygulayın.

Tüm seçkin parfümeri ve kozmetik mağazalarından elde edebileceğiniz Dermokil Çift Etkili Kapatıcılı Yoğun Bakım Kreminin tavsiye edilen satış fiyatı: 34.00/ 37.00 TL arasındadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title