Haberler

En İyisi Dunga

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (Iffhs), Futbolda 2007 Yılında En Başarılı Milli Takım Teknik Direktörü Olarak Brezilya'nın Başında Bulunan Carlos Caetano Bledorn Verri "Dunga"yı Seçti.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), futbolda 2007 yılında en başarılı milli takım teknik direktörü olarak Brezilya'nın başında bulunan Carlos Caetano Bledorn Verri “Dunga”yı seçti.

IFFHS'nin, dünyada futbolda ileri gitmiş ülkelerdeki spor yazarları ve otoritelerinin oylarıyla belirlediği sıralamada, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga, 148 puanla ilk sırayı aldı.

Dunga'nın ardından Hırvatistan'ın başında bulunan Slaven Bili 101 puanla ikinciliği, Irak Milli Takımı Teknik Direktörü Jorvan Vieira ise 83 puanla üçüncülüğü elde etti.

Değerlendirmede, geçmiş sezonlarda Fenerbahçe'yi de çalıştıran ve şu an Almanya Milli Takımı'nın başında bulunan Joachim Löw 56 puanla 5. sırada kendine yer bulurken, yine sarı-lacivertli takımın eski çalıştırıcılarından olan ve Avustralya Milli Takımı'nda görev yapan Guus Hiddink ise 51 puanla 6. sırada yer aldı.

IFFHS'nin değerlendirmesinde ilk 10 sırada yer alan teknik adamlar, çalıştırdığı milli takımlar ve aldıkları puanlar şöyle:

Teknik Direktör Milli Takım Puan

--------------- ----------- ----

1-Dunga Brezilya 148

2-Slaven Bili Hırvatistan 101

3-Jorvan Vieira Irak 83

4-Karel Brückner Çek Cumhuriyeti 59

5-Joachim Löw Almanya 56

6-Guus Hiddink Avustralya 51

7-Otto Rehhagel Yunanistan 43

8-Raymond Domenech Fransa 40

9-Roberto Donadoni İtalya 38

10-Alfio Ruben Oscar Basile Arjantin 36

-Luiz Felipe Scolari Portekiz 36

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title