Haberler

En İyisi Belli Oldu

Güncelleme:

1.Ulusal Point Blank turnuvası muhteşem bir final ile sonuçlandırıldı.

Geçtiğimiz yıl başlayan ve geçtiğimiz Pazar günü büyük finali yapılan Point Blank Ulusal Turnuvası sona erdi. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı Ulusal Turnuva'da gülen takım Dark.Passage Karspersky Lab. takımı oldu. Turnuvayı kazanan takım ülkemizi uluslararası platformda temsil etme hakkı kazandı. Kingston ve Logitech'in sponsorluğunu yaptığı turnuva'ya sektörel basının ilgisi de oldukça fazlaydı. Turnuva eş zamanlı olarak canlı yayınlarla oyun severler ile buluştu.

Kazanan takım 5000 TL'lik nakit para ödülünü ve sponsor ödüllerini sahnede aldı. Oldukça coşkulu geçen kapanış seremonisi de izlemeye değer cinsteydi. Gün boyunca süren etkinliklerde toplamda 20.000 TL'nin üzerinde hediye dağıtıldı. Bunun yanı sıra çekilişlerde onlarca sponsor ödülü dağıtıldı. Çekilişe yalnızca oyuncular değil; o gün etkinlik alanına gelen tüm misafirler katıldı. Turnuvada dağıtılan toplam nakit para ödülü ise 35.000TL ile Online oyun turnuvalarında verilen en büyük nakit para ödülü dalında rekora koştu.

Etkinlik alanına gelen hiçbir ziyaretçi eli boş ayrılmadı. Oyun içi ekipmanların yanı sıra bilgisayar ekipmanları, sweatshirt ve t-shirt hediyelerine de sahip oldular. Düzenlenen dans yarışmasında ise Harlem Shake coşkusu tüm salonu kapladı. Dans yarışmasının sonucunda kazananlar yine seyircilerin oylarıyla belirlendi ve 500 TL'lik ödül sahiplerine verildi. Etkinlik alanında bulunan oyun karakterlerine can veren modeller de ilgi odağı oldular.

Türkiye'de E-sports (elektronik sporlar) alanında ipi en önde göğüslemeyi sürdüren Point Blank önümüzdeki dönemde de adından çokça bahsettirecek gibi. Haziran ayında düzenlenmesi planlanan 2. Ulusal Point Blank Şampiyonası'nın hazırlıkları şimdiden başladı ve bu sefer çok daha büyük bütçeler ve daha kapsamlı bölgesel elemeler oyun severleri sevindirecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Logitech Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title