Haberler

En iyi mankenler seçildi

Güncelleme:

Juri koltuğunda yer alan Estetik Plastik cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur 50 farklı ülkeden gelen mankenleri değerlendirdi.

29. Best Model of the World yarışması bu sene rekor katılımla gerçekleşti.

Dünyanın En İyi Mankenleri- Best Model of the World yarışması, geçtiğimiz Cumartesi gecesi yapıldı. Erkan Özarman'nın organizasyonuyla hayata geçirilen yarışmaya bu sene 50 farklı ülkeden model katıldı. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un da bulunduğu seçkin jüri üyeleri bir kadın, bir de erkek olmak üzere, 29. Best Model of the World birincilerini seçtiler.

Birincilik Türkiye ve Nijerya'nın

Düzenlenen görkemli galada boy gösteren 20 kadın, 20 erkek manken arasından birincilikleri Türkiye ve Nijerya aldı. En iyi manken erkek Türkiye'den Onur Seyit Yaran ve en iyi manken kadın ise Nijerya'dan Joy Akpokiniova oldu.

Seçkin davetliler ve jüri üyeleri

Daha evvel aynı yarışmada Best model birinciliği olan Ece Gürsel'in sunumuyla gerçekleşen yarışma jürisinde uluslararası yarışmalarda da sık sık jüri üyeliği yapan Op. Dr. Bülent Cihantimur'a, Yıldırım Mayruk, Emel Yıldırım, Esra Eron, Şenay Akay, Yılmaz Kunt gibi ünlü isimler eşlik ettiler. Rober Hatemo, Emel Müftüoğlu ve diğer ses sanatçılarının şarkılarıyla keyifli anlar yaşattığı organizasyon sonunda, birinci seçilen yarışmacılar taçlarını geçen senenin birincilerinden devraldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nijerya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title