Haberler
Güncelleme:

En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü alan Mabel Matiz'in ödül konuşması eksik yayınlandı

Altın Kelebek Ödülleri'nde, En İyi Klip ve En İyi Erkek Şarkıcı ödüllerini alan Mabel Matiz, ödül konuşmasının sansüre uygulandığı iddia etti ve eksik yayınlanmış konuşmasının tamamını sosyal medya hesabından paylaştı. Öte yandanüniversite sınavında sorulan Mabel Matiz sorusu tepki çekmişti ve ÖSYM tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

PAŞALI:

Mabel Matiz'' e en iyi erkek ödülü verenler sizler hangi dünyada yaşıyorsunuz ne içiyorsunuz millet sizin kafanız gibi olmak için para harcıyor

5
17
yanıtYanıtla
kim:

kim olsaydı? sence

yanıt0
yanıt0
ÇOMAR SAVAR:

AREBEST RAP DİNLEDİĞİN BURDAN BELLİ ÇOMAR . . .

yanıt0
yanıt0
NEDEN MİZAH..:

Çok ilginç. Şarkı sözlerinin sınav sorusu yapıldığından haberi yok. ÖSYM''nin soruyu hazırlayanlarla ilgili açtığı soruşturmadan haberi yok. Özel hayatının sorgulandığından haberi yok. Hiçbirinden haberi olmadığı gibi tüm bu olanlara herhangi bir katkısı da yok. Yakında da hakkında dava açılır herhalde. Şaka gibi. .

5
7
yanıtYanıtla
.....:

Gittikçe itici oluyor

2
9
yanıtYanıtla
Los:

Her yerden de bu çıkıyor.

2
4
yanıtYanıtla
Müslüman:

Farklılıklara saygı baş üstüne. Farklılıklar zenginliklerimizdir. (Dinimizin de çizdiği sınırlar dahilinde) sınırı aşmak ayrı, bunu afişe edip normalleştirme çabalarını görmek acı.

4
1
yanıtYanıtla
saygılı müslüman:

Arkadaşım şunu anlaman lazım, kendi inandığın sınırlar dahilinde farklılıklara saygı duymak saygı duymak değildir. Herkes senin sınırlarını benimsemek zorunda değil. Sana göre normal olmayan bir başkasına göre normal olabilir. Sen kendi hayatından ve yaşantından mesulsün, başkalarınınkine karışma . Sana ne zararı var

yanıt0
yanıt0
Zübük:

Şarkılarına müziğine felan bir lafım yok da konuşmanın tamamı dediği zaten 2 satır, neresinden sansürlemişler?? Merhaba dan sonrasını mı kestiler?

2
3
yanıtYanıtla
Güz:

Bu tarz sorular okudugunu anlama sorulari.Guncel, populer olmasinin bir sakincasi yok bence.Bu ve Karagoz, Hacivatla ilgili sorular bir iki tane olabilir.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title