Haberler

En güzel Babalar Günü Hediyeleri Zizigo'dan!

Zizigo, uluslararası ve Türkiye'den seçkin ayakkabı markalarının erkeklere özel, yüzlerce farklı ürünüyle Babalar Günü için geniş bir hediye yelpazesi sunuyor.

İş hayatında koşturan babalardan yaz sıcağında rahat etmek isteyen babalara kadar, www.zizigo.com'da her tarzda babaya uygun hediye var!

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası www.zizigo.com'da erkeklere özel olarak günlük, spor, yazlık ve şık olmak üzere çeşitli kategorilerde, 40'dan daha fazla seçkin markaya ait, 755 farklı ürün bulunuyor. Zizigo'da günlük kategoride Tommy Hilfiger, Camper ve Dexter gibi markalar, spor kategoride Salomon, Puma ve Jack Wolfskin gibi markalar öne çıkarken terlik/sandalet kategorisinde ise Quiksilver, Havaianas, Rider ve Puma gibi markalar dikkat çekiyor. Babalar Günü'ne özel olarak Hotiç, Steve Madden, Matraş ve U.S. Polo Assn. gibi seçkin markalarda da %40'a varan indirimler var.

Üstelik satın alınan ürünleri 1-3 günde teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi ve 365 gün iade imkanıyla Babalar Günü alışverişini keyifli ve kolay hale getiriyor. Zizigo'dan alınan ürünlerde renk ve numara değişikliği de kolaylıkla yapılabiliyor.

www.zizigo.com'un fiyat, ayakkabı numarası, renk ve kategorilere göre arama özellikleri sunması da alışverişte zaman kazandırıyor. Babalar Günü hediyesi için ayırdığınız bütçenin limitini, babanızın tarzını, sevdiği rengi ve ayakkabı numarasını işaretleyerek en uygun hediyeyi dakikalar içinde, bilgisayarınızın başından kalkmadan, rahatça alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title