Haberler

    Şampiyonlar Liginde D Grubunun En Az Değerli Takımı Galatasaray Oldu

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Ligindeki takımları karşılaştıran Football Benchmark, D Grubunda Galatasaray'ı 95 milyon euro ile en düşük değere sahip takım olarak gösterdi.

    Fatih Terim yönetiminde Şampiyonlar Ligi'ne dönüş hazırlığında olan Galatasaray farklı bir heyecan yaşıyor. D Grubu'nda Lokomotiv Moskova, Porto ve Schalke 04 ile mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, kadro değerleri olarak grubun en fakiri olarak göze çarptı.

    KPMG, Football Benchmark ve Transfermarkt'ın yaptığı analizde, 32 takım ve 8 grubunda kadro değerleri tek tek sıralandı. Grup grup yapılan araştırmada, değeri en düşük grup temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı D Grubu oldu.

    GRUBUN EN DÜŞÜK DEĞERLİ TAKIMI GALATASARAY

    Grubun toplam değeri 507 milyon euroda kaldı. D Grubu'nda da en düşük değerli takımın da Galatasaray'ın olması dikkat çekiyor. Takımlar arasında bir sıralama yapıldığında da kadro değeri 95 milyon euro olarak belirlenen Cim Bom, 32 kulüp arasında 7. sırada kaldı. Sarı-kırmızılıların en değerli mevkiisi ise 28 milyon euro ile orta sahası olarak göze çarptı.

    Terim'in ekibinden sonra 117 milyon euro ile Lokomotiv Moskova, 246 milyon euro ile Porto ve 256 milyon euro ile Schalke 04 geliyor. Sarı-kırmızılılar, kadro değeri olarak sadece Viktoria Plzen, AEK, Kızılyıldız, Young Boys, CSKA Moskova ve Club Brugge'ü geçebildi.

    EN DEĞERLİ GRUP B GRUBU

    32 grup arasında en değerlisi, 2 milyar 661 milyon euroluk Barcelona, Tottenham, PSV ve Inter'in yer aldığı B Grubu oldu. Gruplar içerisinde en değerli kulüp ise yine B Grubu'nda bulunan 1.140 milyar euroluk Barcelona..

    GALATASARAY'IN EN DEĞERLİ FUTBOLCULARI KİRALIK

    Galatasaray'ın kadrosu içerisinde değer bakımından en önemli iki kiralık futbolcu Badou Ndiaye ile Henry Onyekuru oldu.

    Geçen sezon Premier Lig'de mücadele eden ancak Championship'e düşen Stoke City'li Ndiaye ile Everton'dan kiralanan Onyekuru öne çıktı. Senegalli Ndiaye 15 milyon euro, Nijeryalı Onyekuru da 10 milyon euro değerde gösterildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Club Brugge Moskova Spor Haberler

    500

    Yorumlar (48)

    Östersunds Ovası FC United.:

    G4L4T4S4R4Y bu gidişle 6saray olacak. Yazık lan valla.

    8
    15
    yanıtYanıtla
    CAPS:

    sizler altılarla dörtlerle takılmaya devam edin galatasaray kupaları şampiyonlukları almaya devam etsin sizin kafalar beş geri kafadan gelsin

    yanıt5
    yanıt5
    D:

    SİZDE BU 4 LER DERT OLDU TABİ TAKIN 4. YILDIZLARI DENK OLUN KONUŞUN DENGESİZLER:D

    yanıt0
    yanıt0
    ghost:

    Tez zamanda dibe vurup rezil olup donmek nasip olsun Gavatasaray a

    3
    19
    yanıtYanıtla
    AHA:

    hoşt

    yanıt6
    yanıt2
    ...:

    hangi takım olursa olsun temsil ettiği Türkiye

    yanıt3
    yanıt0
    Ghost:

    host u melo ya gomis e soyle BESIKTASA TRABZONA FENERBAHCEYE BURSAYA PASAYA ve oteki tum takimlara basarilar kahrolsun 6s

    yanıt0
    yanıt1
    Dibe Vurmu$ Fenevli AliBahcemiz Sagolsun:

    önümüzdeki ilk 5 Yil Boyunca Fenev Nasilsa Topuklar Yaylasinda $ampuanlar Liginde Oynar Onlar Gidemeyeceginden Bu Yilki Gibi UEFA Milyoncuk Paralari ASLAN GALATASARAYIMA VERiR. . .

    17
    3
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Şampiyonlar liginde değişen bir galatasaray ruhu vardır bilmezler. .

    8
    10
    yanıtYanıtla
    adına başlayacam:

    hangi ruh gol yeme rekoru mu yada yada her maç 4 yeme rekoru mu yada içerde 6 yeme rekoru mu ?

    yanıt2
    yanıt2
    Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title