Haberler

    En Çok Onlar İndirildi!

    Apple, 2014'te iTunes üzerinden en çok indirilen ve satın alınanları açıkladı!

    iTunes'un 2014'te en çok indirilenleri Apple tarafından açıklandı. Listelere göre "Frozen" yılın en çok indirilen filmi, filmin soundtrack'i "Let it Go" ise en çok indirilen sekizinci şarkı oldu.

    En çok satın alınanlar arasında Minecraft'ın iPad'in en popüleri ve iPhone'un ikincisi olması, çocukların ve çocuk ruhunu koruyanların satın almalarda önemli rol oynadığını gösteriyor. En çok indirilen ikinci film "The Lego Movie" ise Apple'ın "en iyi aile filmi" ünvanını kazandı. En popüler kurgu kitabı "The Fault in Our Stars", en popüler sesli kitap ise "Divergent" oldu.

    En çok indirilen TV şovlarının başında "Game of Thrones" gelirken, onu "The Walking Dead", "Downtown Abbey", "Breaking Bad" ve "Scandal" izledi. Facebook'un Messenger uygulamasının en popüler ücretsiz iPhone uygulaması oluşu, sosyal ağın stratejisinin tuttuğunu gösterdi. iPad'in en popüler uygulamaları arasında YouTube, Netflix, Skype ve Microsoft Word yer aldı.

    Bu arada Apple, yılın en iyi sanatçısı olarak Beyonce'u seçti, kendisine göre yılın en iyi albümünün Taylor Swift'in "1989"u olduğunu açıkladı.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title