Haberler

En Çok Arzulanan Kadın

Yerel Bir Haber Spikeri Olan Melıssa Theurıau, Youtube'da Rekor Kırdı.

YEREL BİR HABER SPİKERİ OLAN MELISSA THEURIAU, YOUTUBE'DA REKOR KIRDI.

Fransa'da yerel bir kanal olan LCI'da haber spikerliği yapan 28 yaşındaki Melissa Theuriau'nun hayatı, hayranlarından birinin internetin en büyük video paylaşım sitesi Youtube'a görüntülerini koymasıyla değişti. "Dünyanın en güzel spikeri" başlığıyla siteye konulan video yaklaşık 800 bin kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Ve Melissa çılgınlığı da başlamış oldu. Genç spikerin ABD'den Lübnan'a hatta Türkiye'ye kadar büyük bir hayran kitlesi oluştu. Dünyanın en çok satan erkek dergilerinden Maxim, Fransız spikeri Fransa'nın en çok arzulanan kadını seçti.

Reklamcılar kuyrukta

Askmen adlı internet sitesi de Melissa'yı dünyanın en güzel kadınları arasında gösterdi. Durum böyle olunca paparazziler de genç habercinin peşinde dolaşmaya başladı. Melissa'nın üstsüz görüntüleri her ne kadar onu rahatsız etse de popülaritesini artırdı. Sonunda Fransa'nın en önemli kanalı TF1 Melissa'ya, "Gel ana haber bültenimizi sun" teklifini götürdü. Fakat o, "Ben bu kadar ilgiyi istemiyorum. Güzelliğimle değil haberlerimle ön plana çıkmak istiyorum" diyerek bu rüya teklifi reddetti. Ancak Youtube'da başlayıp yayılan Melissa çılgınlığı hiç dinecekmiş gibi görünmüyor. Fransız şirketler reklam anlaşmaları için genç spikerin kapısında kuyruk olmuş durumda.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title