Haberler

En Başarılı Belediye Başkanları Listesinde Gölbaşı Belediye Başkanı Yerini Aldı

Gölbaşılıların sevgisini kazanan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Türkiye'nin en başarılı ilçe belediyeleri arasında yüzde 55,8'lik başarı oranı ile Başkent Ankara'da 2'inci olurken, Türkiye genelinde ise 13'üncü sıraya yerleşti.

Türkiye yerel seçimlerinin üzerinden 1 yıl geçmesinin ardından, ORC Araştırma, geride kalan sürede belediye başkanlarının başarısına dair bir çalışma yaptı. Göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalar ve yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Başkan Şimşek, 25 ilçe arasında en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanları arasında ikinci sırada yer aldı. Türkiye genelinde yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırması En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları anketinde birinci olan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse yüzde 63.9'luk orana sahip olurken, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yüzde 55,8'lik başarı oranı ile Başkent Ankara'da 2'inci, Türkiye genelinde ise 13'üncü sıraya yerleşti. Son bir yıllık performanslar göz önüne alınarak yapılan araştırmada, Başkan Şimşek yüzde 55'in üzerindeki oranlara sahip belediye başkanları listede yer aldı.

Birçok yeni proje yolda

Göreve geldikleri günden bu zaman dilimine kadar birçok projeyi Gölbaşı sakinleri ile buluşturduklarını aktaran Ramazan Şimşek "Verdiğimiz sözleri yerine getirerek hizmet odaklı çalışmalarımıza imza atmaya devam edeceğiz. Buradan Gölbaşı Belediyesi ekiplerine bu zamana kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Ankara'nın incisi Gölbaşı hayata geçireceği birçok başarılı proje ile sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin göz bebeği olacaktır. Yeni projelerimizi de çok yakında halkımız ile buluşturacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Şimşek Türkiye Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title