Haberler

Emre'ye Çirkin Saldırı!

Fenerbahçe Kulübü, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile Karşılaşmak Üzere Bugün Denizli'ye Giderken, Çardak Havaalanı'nda Emre Belözoğlu'na Sözlü Sataşmada Bulunan Kişinin Fenerbahçeli Olmadığını Açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor ile karşılaşmak üzere bugün Denizli'ye giderken, Çardak Havaalanı'nda Emre Belözoğlu'na sözlü sataşmada bulunan kişinin Fenerbahçeli olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Denizlispor-Fenerbahçe maçı için Denizli'ye gelen kafilemizde yer alan oyuncumuz Emre Belözoğlu ile Çardak Havaalanı'nda bekleyen bir kişi arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanmıştır'' ifadeleri kullanılarak, şu görüşlere yer verildi:

''Oyuncularımızı karşılamak için bekleyen taraftarlarımızın arasına karışan bir başka takım taraftarı kafilemizin otobüse doğru yürüdüğü sırada, Emre Belözoğlu'na lafla saldırıda bulunmuştur. Oyuncumuz Emre, sarfedilen lafların kendisine mi ait olduğu yolundaki sorusuna 'Evet' cevabı alınca da alanda kısa süreli bir gerginlik yaşanmış, güvenlik görevlilerimiz oyuncumuzu koruma altına alarak otobüse kadar refakat etmiştir. Olaydan hemen sonra internet sitelerinde ve haber ajanslarında yer alan haberlerde, söz konusu kişinin Fenerbahçe taraftarı olduğu yolundaki yayınlar da gerçekleri yansıtmamaktadır. Çardak Havaalanı'nda bu olaya şahit olan taraftarlarımız, meçhul kişinin hangi takımın taraftarı olduğu konusunda ayrıntılı bilgi vermiştir.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title