Haberler

Emre-Yağmur Aşık çiftinin küçük kızının okulda söyledikleri kan dondurdu

Güncelleme:

Çekişmeli bir boşanma sürecinde olan Emre Aşık ve Yağmur Aşık'ın küçük kızı Elvin'in, annesinin onu öldüreceğini söylediği video gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmelerin ardından Elvin'in okul müdürünün ifadesi ise kan dondurdu.

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma sürecinde olan Yağmur Aşık'ın 3 yaşındaki kızları Elvin'in dün bir videosu ortaya çıkmıştı. Küçük kız Emre Aşık ile olan videoda annesinin kendisini öldüreceğini söylemişti. Elvin'in okul müdürü ise verdiği ifadede küçük kızın bir gün okula tornavidayla geldiğini ve 'Bununla annem ve kardeşlerimi öldüreceğim' dediğini söyledi.

YAĞMUR, ÇOCUKLARINI MI DÖVÜYOR?

Çekişmeli boşanma davaları devam eden Emre Aşık, iddiasına göre Yağmur Sarnıç evde yokken eşyalarını almaya gidiyor ve çocuklarının darp edildiğini görüyor. Bakıcı S.S. çocukları annesinin dövdüğünü söylüyor.

"EMRE AŞIK ÇOCUKLARINI DEFALARCA DÖVDÜ"

Kanal D'deki 2. Sayfa programına katılan Yağmur Sarnıç ise çocukları bakıcılarının dövdüğünü söyleyerek canlı yayında şunları söyledi: "Bu olay yaşandığında ben evdeydim. Çocuklarımı 7/24 evde tutacak halim yok. Gittikleri yer sitenin güvenlikli kamerası olan oyun alanı. Ben o arada evdeyim, oğlumla ilgileniyorum. Bir yardımcı izinli olduğu için, diğer yardımcı kızları parka götürdü.

O götürdüğü yerin her yerinde kamera var. Ben çocuklarımı ipsiz sapsız kimsenin bilmediği bir yere göndermedim. Sitenin oyun alanı. Benim haberim olmadan zaten kimse dışarı çıkamaz… Emre Aşık artık benim eşim değil, o görüntüleri izleyince bakamıyor ya kendisi daha önce çocukları defalarca dövdü. Şu an orada rol yapıyor."

"ANNE BİZİ ÖLDÜRÜR"

Yağmur Sarnıç'ın bu iddiasının ardından Emre Aşık, sosyal medyada küçük kızı Elvin ile olan videosunu yayınladı. Videoda 3 yaşındaki çocuk, babasına "Annemin yanına gitme seni öldürür" dediği anlar ve "Anne bizi öldürür" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

ÇOCUKLARDA DARP İZLERİ GÖRÜLDÜ

Emre Aşık, eşyalarını almak için gittiği evde çocuklarını darp edilmiş şekilde görmenin ardından boşanmak üzere olduğu altı yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'ın çocuklarını darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İddianamede yer alan fotoğraflarda; çocuklardan birinin sol gözünün üstünde kızarıklık, diğerinin alnında morarma ve kızarıklık olduğu görülüyor.

OKUL MÜDÜRÜNÜN İFADESİ KAN DONDURDU

Okula giden çocuklardan Elvin'in okul müdürü A.D. tanık ifadesinde şunları söyledi:

"E.A. altına kaçırmaya başladı. Eve gitmek istemiyordu. Bana, 'Annem beni döver, bu kakalı kıyafetlerimi görmesin' dedi. Çok agresif olmuştu, herkese zarar veriyordu. Annesine onu pedagoga götürmesini söyledim. Annesi bana, 'Biz pedagogla mı büyüdük, dayak ile büyüdük.

Akşam eve gelince ona gerekeni yapacağım. O bir canavar, ben dövüyorum, söz dinlemezse siz de dövün. Baş edemezseniz geleyim. Tek benden çekiniyor' diye karşılık verdi. Kendisine 'Çocukları dövmeyin' deyince de 'Onu ben doğurdum, istediğimi yaparım' dedi."

"OKULA TORNAVİDAYLA GELDİ"

Okul müdürü A.D., iddialarını sıralamaya devam etti: "E.A. bir gün okula tornavidayla geldi. 'Bununla annemi ve kardeşlerimi öldüreceğim' dedi. Vücudunda morluklar vardı. 'Beni annem dövdü, ben öleceğim, cennete gideceğim. Allah'a annemi şikayet edeceğim' dedi."

Yağmur Aşık ise suçlamaları kabul etmedi. Bakıcı ile kızını eşyalarını çaldığı için işten attığını, okul müdürü A.D'nin ise Emre Aşık'a ilgi duyduğu için aleyhinde tanıklık yaptıklarını öne sürdü.

HAPSİ İSTENDİ

İddialar doğrultusunda Yağmur Aşık'ın 8 aydan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması istendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yağmur Aşık Emre Aşık Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

Adamın Biri:

masum yavrucaklara zarar veren kim olursa olsun yerin dibine girsin

36
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Vay be çirkef karıya bak, okul müdürünün işi gücü yok yalan söyleyecek,bu kadına alt üst soya işkence ve müdüre iftiradan dava açılmalı,dayakla büyümüşmüş maganda kadın!

29
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Emre kaderin seni ailenle sınıyor şerde bile hayır vardır. Allah yardımcın olsun.

25
2
yanıtYanıtla
Kamyoncu:

Bak işte böyle güzel güzel yorumunu yap, kimseye giydirme, o zaman hiç kimsede sana kötü yazmaz

yanıt2
yanıt2
PAŞALI:

Hadi git işine senden mi ógrenecem ne yazilacagini istediğimi yazarım sen kimsin

yanıt0
yanıt0
GERCEK PASALİ:

Kamyoncu Paşalı adıyla beni sevmeyen biri yorum yapmış belki Şapkacı olabilir emin değilim. Aynen kardeşim güzellik yapan güzellik bulur hepimiz bu vatanın evlatlariyiz. Sağol

yanıt1
yanıt0
Kamyoncu:

Gerçek Paşalı ismiyle yazan dingil senin gerçek Paşalı olmadığın yazının şeklinden belli

yanıt0
yanıt0
GERCEK PASALİ:

KAMYONCU Gerçek Paşalı inan benim ben yazdım gerek yok bu saatten sonra insanlara giydirmeye etrafa reklam oluyoruz komik duruma dusuluyor Paşalı olarak ben yazmadım

yanıt0
yanıt0
Kamyoncu:

Tamam o zaman kim sözünün eriymis göreceğiz. Bundan sonra sen kimseye kötü yazmazsan bende sana yazmam, anlaştık

yanıt0
yanıt0
ADA:

ne biçim anne bu hasta ruhlu kadın

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title