Haberler

Emre Trabzon'dan Özür Diledi

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Trabzon benim memleketim" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor maçında Zokoro ile yaşadığı tartışma sonrası ırkçı söylemleri nedeniyle tepki çeken Emre Belözoğlu, bu akşamki maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Açıklamasında "Trabzon benim memleketim" cümlesini üstüne basa-basa söyleyen Emre "Benimde hatalarım oldu" dedi.

"ÇOK ZORLU BİR MAÇI KAZANDIK"

Aldıkları galibiyeti yorumlayan milli futbolcu, "Zorlu bir zemin karşısında takım olarak iyi oynadık. Trabzonspor ve Fenerbahçe adına zorlu maçtı. İki takım da centilmence mücadele etti. Biz kaliteli ayaklarımızla sonuca erken gidebilirdik. Defans anlamında iyi bir görüntü sergiledik. Bu görüntüyü devam ettirirsek sadece Trabzonspor deplasmanında değil, tüm deplasmanlarda kazanırız. Önemli olan şu an kazanarak devam etmek. Çok zorlu bir maçı kazandık. Trabzonspor da elinden geleni yaptı. Takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

"TRABZON BENİM MEMLEKETİM"

Emre Belözoğlu, Trabzon'un memleketi olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Geçen sene Zokora ile yaşadığım olay biraz gerginliğe neden oldu. Ancak Trabzon benim memleketim. Burada okul yaptırmam benim özel durumum. İnsanların bilmesi gereken bizim de hatalarımız ve yanlışlarımız olduğudur. İnsanlar tabii ki kendi takımına sahip çıkacak. Benim bir oyuncuyla yaşadığım polemikten dolayı da beni düşman bilmelerini istemem. Benim bir hatam varsa bundan dolayı da özür dilerim. Bir oyuncuyla bir polemik yaşamışım. Ben bunu maçtan sonra hallederim veya birkaç maç sonra hallederim" dedi.

"BEN TRABZONLUYUM BUNDAN DA GOCUNMAM"

Emre, kendisinin Trabzon'a veya Trabzonspor'a düşmanmış gibi lanse edildiğini vurgulayarak, "Beni Trabzon'a veya Trabzonspor'a düşmanmış gibi lanse etmenin anlamı yok. Böyle bir şey olursa bundan ben de rahatsız olurum. Bizim saha içindeki davranışlarımızdan insanların da rahatsızlık duyduğu oluyor. Genel anlamda bakarsak ben Trabzonluyum bundan da hiç gocunmam. Buraya gelirken de hiç çekinerek, üzülerek, ekstra durum yaşayacak şekilde gelmiyorum. Elini vicdanına koyan herkes bu anlamda doğru yolu bulur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title