Haberler

Emre Mor'a Sert Sözler: Felaketin de Felaketi

Güncelleme:

İspanya Kral Kupası son 16 turunda Barcelona, Celta Vigo'yu 5-0 mağlup etti. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Emre Mor eleştirilerin hedefinde kaldı.

Barcelona, İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçında sahasında Celta Vigo'yu 5-0 yenerek çeyrek finale yükselirken sahada 90 dakika kalan Emre Mor için sert ifadeler kullanıldı.

AS GAZETESİNDE YOĞUN ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Messi'nin yıldızlaştığı maçta 5-0'a engel olamayarak elenen Celta Vigo'da Emre Mor maç boyunca sahada kaldı. Hiçbir varlık gösteremeyen Milli futbolcu için İspanya'nın ünlü AS gazetesinden Clement Garrido çok sert eleştirilerde bulundu.

Emre Mor için "felaketin en felaketi" ifadesini kullanan Garrido, "Türk futbolcu hücumda ve savunmada korkunç bir oyun çıkardı" diye yazdı.

"HALA ORTADA YOK"

Maçın yarım saatte bittiğini belirten Garrido, Emre Mor'un Celta tarihinin en pahalı ikinci transferi olduğunu belirtirken "6 aydır Vigo'da yaşıyor ve hala ortada yok" dedi. Emre Mor'un ne hücumda ne de savunmada takıma katkı veremediğini yazan Garrido 'Bu boş performans endişe yaratıyor' dedi.

Öte yandan İspanya Kral Kupası'nda 46 gole ulaşan Messi, kupada en çok gol kaydeden 10 oyuncu arasında girdi. Arjantinli yıldız, 59. dakikada yerini 20 yaşındaki Fransız forvet Dembele'ye bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İspanya Vigo Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

asa:

fatih terim geldi bütün işe yaramaz adamlarını toplıcak başımıza

22
4
yanıtYanıtla
HAKAN:

emre moru GS alsın Terim oynatır

17
8
yanıtYanıtla
kartal:

sabriyi geri alın

yanıt8
yanıt6
Suleyman:

Emre mor kendisine verilen gorevi cok iyi yapmis.adamin elinde sihirli degnek yokki takimin defansini yada amator bir kalecinin yapmayacagi hatalari gidersin.adam kendi kalesine gol atiyor ama emre yerden yere vuruluyor.ispanya basini irki turkleri sevmezler .emre turkiyeye gelsin bakin siz o dunyanin en iyisi olur...takimin teknik direktoru defansa cekiduzen vermeli yoksa bu takimin be emrenjnde gelecegi kotu

18
2
yanıtYanıtla
qqqqqqq:

anca Şenol hoca adam eder bunu

10
3
yanıtYanıtla
ismail:

fatih terimin yanina gitsin gene onu yere göve siydirmaz

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu emre mor un bir tane golünü görmedim. Umarım jubile yapmadan 1 gol atar.

1
0
yanıtYanıtla
GS:

lan top 1969. . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Tırtoğullarından. Çakma messi bile değil. Önce taktik anlayış ve fiziğini geliştirsin. Yetenek var. Yeterli görürse kendi bilir.

0
0
yanıtYanıtla
mandalina:

hava civa gaz sisirilmis karekter bencil oynuyor takim oyuncusu olamaz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title