Haberler

Emre Mor, Ibiza'da kızlarla sabaha kadar eğlendi

Güncelleme:

Celta Vigo'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ancak umursamaz tavırları ve formuyla çok eleştirilen Emre Mor, sezon biter bitmez soluğu İbiza'da aldı. Genç futbolcu kızlarla sabahın ilk sularına kadar eğlendi.

Eleştiri yağmuruna tutulan Emre Mor, dostlarıyla birlikte Ibiza'ya gitti. Güzel kızlarla sabaha kadar eğlendi.

Türk futbolcu Emre Mor, çapkınlık turuna çıktı... 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşlarıyla birlikte uçağa atladı.

Emre Mor, Ibiza'da kızlarla sabaha kadar eğlendi

Soluğu Batı Akdeniz'de bulunan dünyaca ünlü tatil noktası Ibiza'da aldı. Önceki gece ise adadaki bir partiye katıldı. Sosyal medya hesabından da yalnızca erkek arkadaşları ile çektiği selfie'sini paylaştı.

'Erkek erkeği tatil' havası yarattı. Ancak etiketlendiği kareler, çapkınlık turunda olduğunu ortaya çıkardı. Emre Mor ve erkek arkadaşlarının mekanda genç İspanyol kızlarla eğlendiği anlaşıldı.

Emre Mor, Ibiza'da kızlarla sabaha kadar eğlendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

DOST Partisi Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

adalet:

Okumak boş iş, bu adamın tatilde yaptığı harcamayı karşılamak için memur bir ömür boyu çalışması lazım. memur olabilmek için de yıllarca okumak lazım. bir sürü sınavı bitirmek lazım. Özel sektörü söylemiyorum bile. yeteneğe saygımız var. ama emeğe saygı hepsinden önde gelir.

26
2
yanıtYanıtla
erkan:

aga çok doğru demişsin istesek 100 tıl okuyalım boş yani adamın bi aylık maaşını ömür boyu kazanamayız .

yanıt3
yanıt1
Arkadaşlar:

Çocuklarınıza çok para bırakmaktan ziyade çok ahlak bırakmaya bakın. Bu genç arkadaş en fazla 30 40 yıl yaşar gitti bitti. Ne emre morlar ne ronaldolar ne maradonalar gelir-geçer önemli olan adam gibi yaşamak, adam gibi ahlaklı insanlar yetiştirebilmek.

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

paranın insanı nasıl yoldan çıkardığının ispatıdır bu olay.

21
1
yanıtYanıtla
U.A:

CIKARSIN KARDES BENİDE CIKARSIN YOLDAN PARA KARILAR KIZLAR SABAHLAR OLMASIN HOPPAAAAA :)

yanıt3
yanıt5
öfkeli:

hangi yetkiye dayanarak bunu söylüyosun? hiç düşündün mü mesela hayattaki vasfın nedir. yapamadıklarını başkasında görüp horozlanan aşağılık kompleksli bi tipsin anlaşılan

yanıt1
yanıt3
vatandaş:

Futbola bukadar para kazandıran taraftar (gereksizler) daha fazla kombine alın. Yetmiyordur.

18
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Çok yazık etti kendine

18
0
yanıtYanıtla
EMRE MOR:

Bir daha mı gelicez dünyaya, bu para yedi sülaleme bakar. . .

16
2
yanıtYanıtla
Balkan:

Rus, ukrayna kızları bir numara

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title