Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Reddeden Emre Can, Juventus'la Anlaştı

    Güncelleme:

    Alman basınının geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini reddettiğini iddia ettiği Liverpoollu Emre Can, Juventus'la 5 senelik anlaştı.

    Liverpool'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can'ın yılan hikayesine dönen Juventus transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

    Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Can'ı uzun süredir transfer etmek isteyen Juventus'un bu transfere bir adım daha yaklaştığı ifade ediliyor. The Sun'un haberine göre, Emre Can, Juventus ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Liverpool - Real Madrid maçı sonrası Türk asıllı Alman oyuncu Juventus'a imza atacak ve Serie A devi transferi açıklayacak

    Çıkan haberlerde Emre Can'ın 5 yıllık anlaşma doğrultusunda Juventus ile haftalık 85 bin Euro karşılığında anlaştığı ifade ediliyor.

    ANLAŞMA 2 HAFTA İÇİNDE

    Juventus'un bu transfer için Liverpool - Real Madrid finalini beklediği ve tarafların 2 hafta içinde anlaşmayı resmiyete dökebileceği ifade ediliyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Emre Can, Juventus'ta Higuain ve Dybala'nın ardından en fazla para kazanan üçüncü futbolcu olacak.

    ERDOĞAN'IN DAVETİNİ REDDETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

    Alman basını, Emre Can'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetini reddettiğini iddia etmişti. Davete İlkay Gündoğan, Mesut Özil ve Cenk Tosun katılmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Real Madrid Liverpool Emre Can Juventus Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title