Haberler

Emre Belözoğlu: Sahada En Az Küfür Edenlerden Biri Benim

Güncelleme:

Saha içindeki olaylarıyla ismi sık sık gündeme gelen Emre Belözoğlu, "Sahanın içinde ister istemez küfür oluyor. Ben bazen yakalansam da çok az küfür edenlerden biriyim." dedi.

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Hülya Avşar'ın sunduğu "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Star Tv'de yayınlanan programın satırbaşları şöyle;

"ARDA ÇOK İYİ BASKETBOL OYNAR"

"Futbolcular futbol dışında da birçok branş ile uğraşır. Arda Turan çok iyi basketbol oynar mesela. Ben iyi basketbol oynayamam. Ben hayalini kurduğum mesleği yapıyorum. Ülkemizde hayalini kurduğun mesleği yapmak zor. Kramponum yoktu, terlikle futbol oynuyordum."

"Futboldaki en büyük sıkıntı, futbolu yönetenler saha içinden gelmediği için yaşananlar saha dışına yansıyor. Başakşehir kurumsal anlamda Türkiye'nin örnek alabileceği bir kulüp"

"FENERBAHÇE'YE GİTMEK KOLAY OLMADI"

"Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray'dır. Sonrasında Fenerbahçe'yi tercih ettim. Çok tepki aldım. 20 yaşında yurt dışına gittim. Inter'e giderken kırgın ayrıldım. Sonra Adnan Polat'a söz verdim ilk sizinle görüşürüm diye. Sonrasında Galatasaray beni istemediğini söyledi. Beni Fenerbahçe istedi. Aziz Yıldırım'ın evinde buluşup anlaştık. Benim için kolay bir karar olmadı"

"EN AZ KÜFÜR EDENLERDEN BİRİYİM"

Hülya Avşar'ın "Küfür etmek rahatlatıyor mu? Çok mu hırs oluyor sahada?" sorusuna tecrübeli futbolcu, "Sahanın içinde ister istemez küfür oluyor. Ben bazen yakalansam da çok az küfür edenlerden biriyim." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Hülya Avşar Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title