Haberler

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçeli Tekmeliği Olduğu Fotoğraf, Maçın Önüne Geçti

Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe logolu tekmeliği olduğu görülen fotoğraf maçın önüne geçti. Emre, maç sonu fotoğrafın montaj olduğunu açıkladı.

Medipol Başakşehir ile Giresunspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası maçında Başakşehir maçı 2-1 kazanmasına rağmen ilk maçta 3-1 mağlup olduğu için kupaya veda etti. Maçın önüne geçen olay ise bambaşkaydı...

Başakşehir'in Türkiye Kupası son 16 turunda Giresunspor'a elendiği karşılaşmada ilginç bir görüntü tartışma çıkardı.

FENERBAHÇE LOGOLU TEKMELİK YALAN ÇIKTI

Tecrübeli futbolcu ikinci yarısında oyuna dahil olduğu karşılaşmada tekmeliklerinde Fenerbahçe logosu olduğu görülen bir fotoğrafın yayınlanması sosyal medyada tepkilere neden oldu..

Bu kare için açıklama yapan Belözoğlu iddiaları yalanlayarak fotoğraf hakkında "Doğru değil bende Osmanlı tuğrası var" dedi.

İşte görüntünün orijinal hali...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Giresunspor Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

galatasaraylıyım diye demiyorum ama çok iticisin be emre

19
14
yanıtYanıtla
ugur:

sen once fatihe baksan

yanıt3
yanıt5
Uğur Uğur:

Baktık Fatih''e gördük karizma bir imparator

yanıt3
yanıt1
aa:

tuğrayı koyacak başka yer bulamadın mı. buda bayrağını don yapan Amerikalı kafası işte!

19
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

bunun kadar pislik bir futbolcu . . . . . volkan demirel de var. .

11
12
yanıtYanıtla
HANGİDAŞ:

ikiside sülalanle yakın temas kurmuş anlaşılan

yanıt2
yanıt1
sütçü ramazan:

hiç bunlar aynı tekmelik mi insanları salak yerine koyuyor karaktersiz :) ayrıca maç içinde ettiği küfürden dolayı tff yi göreve davet ediyorum. caner erkine verdikleri cezadan versinler. ama tff de karaktersiz olduğu için umudum yok. . .

17
5
yanıtYanıtla
darbeli matkap:

emre on numarasın seni seviyoruz, gönlümüz evine dönüp jubile yapmanda.

9
12
yanıtYanıtla
HIRBO:

EMRE İLK YARIDAKİ FENEV MAÇIONDA BİLEREK KENDİ KALESİNE GOL ATMIŞTI ZATEN

12
8
yanıtYanıtla
ATMA Ziya:

Ligin ilk yarısında emre asist yaptı o maçıda 3-2 başakşehir aldı, geçen senede fenere gol attı. birde doğruymuş gibi 12 beğenisi var :D ah fener düşmanlığı olmayanıda olur gördürür :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title