Haberler

    Emre Belözoğlu: Konuşursam Çok Ağır Konuşurum

    Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından katıldığı basın toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.

    Kasımpaşa maçında yaşanan küfür olayıyla ilgili konuşan Emre, ''Konuşursam çok ağır konuşurum. Hiçbir kimseden çekinmiyorum. Ben de isterdim bazı şeylere hakim olmak, olmadı. Bize sövenlere karşı sabırlı olmak isterdim ama olmadı, 34 yaşındayım. Karşınızdakinin eli kolu bağlıyken bir şeyler yazmak, onun hakkında bir şeyler konuşmak normal. Şu an konuşamıyorum. Çünkü sorumluluklarım var. Herkes sabah kalktığında bir kendine baksın sonra benim ahlakımı sorgulasın. '' dedi.

    Fenerbahçe camiasının Emre Belözoğlu isminden daha önde geldiğine dikkat çeken tecrübeli oyuncu, ''Benim burada ismimden önce camia gelir, Fenerbahçe takımının kaptanıyım. Çok konuşulacak şey var da susalım şimdi, konuşacağımız zamanlar gelecek. Hakemlerin bazı hataları can yakacak derecede. Samimiyetinden şüphe etmemeye çalışıyorum. 17 sene oldu ama son maçlarda durum sıkıntılı. Biz her şeyin üstesinden gelip, rakip kim olursa olsun biz saha içinde birlik gösterip şampiyon olmamız gerekiyor. 10 puanlık avantajı kaybettik, tüm takım arkadaşlarım bunun bilincinde.” diye konuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title