Haberler

Emre Belözoğlu: Bu Sene Futbol Oynamam Son Gibi Duruyor

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, "Bu sene son gibi duruyor. Sezon sonu geldiğinde tekrar oynayıp oynamama durumunu konuşacağız." dedi.

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu 2-0'lık Trabzonspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezona iyi başladıklarını belirten Belözoğlu, "Trabzonspor büyük bir takım. Galibiyetle başlamamız bizim için iyi oldu. Sonuçta perşembe gecesi zorlu bir maç oynamıştık. Hemen hemen aynı takım olarak sahaya çıktık. İnşallah geçen sene sonuna kadar getirdiğimiz sezonu kupayla taçlandırmak istiyoruz.

"İNGİLİZ TAKIMLARI TEMPO YAPMAK İSTEYECEKLER"

Elimizden geldiğince devam edeceğiz. İçeride istediğimiz skoru alamadık iyi bir oyun oldu. Orada zor bir maç olacak. İngiliz takımları tempo yapmak isteyecekler. Biz de kendi oyunumuzu yapacağız. İnanıyorum bizler kendi oyunumuzu oynarsak ülke futbolu ve kendi takımımız Başakşehir'i temsil ederiz" diye konuştu.

Emre Belözoğlu: Bu Sene Futbol Oynamam Son Gibi Duruyor

"YAŞIM İLERLEDİ"

Yaşının ilerlediğini söyleyen Belözoğlu, "Elimden geldiğince destek olmak istiyorum. Futbolu seviyorum. Ailemle futbola odaklanmış durumdayım. Umarım bunun karşılığını veririm. Gençken kendimize bakmadık. Yaşlıyken bakıyoruz. Elimizden geldiğimce yaşantımla gençlere örnek oluyorum. Bu sene son gibi duruyor. Sezon sonu geldiğinde tekrar konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"VAR HAKEMLERİ RAHATLATACAK"

"Hakemlerin üzerinde çok ciddi bir baskı vardı" diye konuşan tecrübeli oyuncu, "En azından bu durum onları rahatlatacak. Buda kendi çapında tartışmalar getirecektir. Her takımın birbirine eşit mesafede yaklaşacak bir sistem olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Başakşehir Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

Ogr:

Fenerden gonderilmesydi bizi ,topal josefe mecbur etmeselerdi en az 2 sampiyonlugumuz daha olurdu,sen ulkenin en iyi oyuncususun...

9
7
yanıtYanıtla
memo:

Çektir ol git Allahın belası bıktık artık senden

6
8
yanıtYanıtla
p:

türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusu

10
3
yanıtYanıtla
musa:

sergenin durumu da aynı bahis, at ve özel hayatına dikkat etseydi o da daha iyi bir kulüpteydi.

yanıt2
yanıt0
kral alex:

HELAL OLSUN TÜRKİYENIN EN IYI OYUNCUSU

6
3
yanıtYanıtla
ALİ:

SEN 1 VOLKKAN 2 BIRAKINDA EFENDİ GENÇLER GELSİN ARTIK SİZLERİ VE SİZLER GİBİ OLANLARI ÖRNEK ALMASINLAR

5
3
yanıtYanıtla
KahramanMaraşlı:

Ali Türk Futbolunda kimi örnek alsınlar mesela şu zamanda. Dünya kupası elemesinde elendik adam gülerek cıktı oyundan. gökhan gönül Burak yılmaz selcuk inan milli takımda prim muhabbeti yapan adamları örnek alsın. Adamlar Aslan gibi oynuyor . Volkan Şuan Türkiyenin En iyi Türk Kalecisi. Emre Belözoğluda Çok iyi bir oyuncu. Nerene battı bu adamlar?

yanıt3
yanıt3
ADALET:

gençlre kötü bir örnek oldun yıllarca herkes nefret ediyor senden defol

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

zaten bir işe yaramıyorsun

5
1
yanıtYanıtla
Ari-Sili:

Emre Belezoğlu biraz da oynadığı futbola odaklansaydı şimdi daha iyi bir yerde bitirrdi,hep bi olaylar,bi sorunlar bırakmadı adamı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title