Haberler

Emre Aydın, Beylikdüzü'nü Coşturdu

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun davetlisi olarak Beylikdüzü’nde konser veren ünlü şarkıcı Emre Aydın, sahne performansıyla gençlere coşku dolu anlar yaşattı.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun davetlisi olarak Beylikdüzü'nde konser veren ünlü şarkıcı Emre Aydın, sahne performansıyla gençlere coşku dolu anlar yaşattı.

Türk Rock Müziği'nin sevilen ismi Emre Aydın, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun davetlisi olarak Beylikdüzü'nde bir konser verdi. Ünlü sanatçının sahne performansı konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. YGS sonrası stres atmak için konser alanına akın eden gençler, şarkılara eşlik ederek coşku dolu anlar yaşadı.

Konserde gençleri çok önemsediklerini vurgulayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Gençlik Merkezi'ni açarak bu konuda ilk adımı attıklarını belirtti.

30 Mart'tan sonra birçok noktada gençlerin fikir ve önerilerini paylaşıp geliştirebileceği gençlik merkezleri açacaklarını kaydeden Ekrem İmamoğlu, "Biz istiyoruz ki gençlerimiz yaşadıkları kentte üretsin, söz sahibi olsun. 30 Mart'tan sonra hayatın kalbi Beylikdüzü'nde atacak. Gençlerimiz hayata dair her şeyi Beylikdüzü'nde bulacak. İlçemizde kültür, sanat, spor gibi birçok alanda hizmet veren sosyal donatı alanları olacak" diye konuştu.

Beylikdüzü'nü üniversite kenti yapacaklarını söyleyen CHP'li İmamoğlu, "Biz, Beylikdüzü üniversite kenti yapacağız. Okullarımız yenilenecek. Her okul aynı kalitede olacak. İstanbul'un en kaliteli ve nitelikli okulları ilçemizde olacak. Vatandaşlarımızı deniz ile buluşturacağız. Halk plajlarımız olacak. Beylikdüzü amfi tiyatrosuna kavuşacak. Bilim, sanat evi gibi birçok noktamız olacak" şeklinde konuştu.

İstihdam konusunda birçok avantajı olan Beylikdüzü'nde işsizliği sıfır denecek kadar azaltacaklarının altını çizen İmamoğlu, "Beylikdüzü'nün kendi büyüme ekonomisi var. Biz gençlerimizin bu ilçede işsizlik sorunu yaşamasını önleyeceğiz. İnsan kaynağı merkezi kuracağız. Sizlerden kopuk bir yönetim olmayacağız" mesajını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ekrem İmamoğlu Emre Aydın Beylikdüzü İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title