Haberler

Emre Aydın Beylikdüzü'lüleri Coşturdu

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan Ramazan Kasabası'nda Emre Aydın rüzgârı esti.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı alanı dolduranları müziği ile coşturdu.

Pop Müziğinin ünlü ismi ve Avrupa'da da şarkıları ile liste başı olan Emre Aydın, Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası'nın konuğu oldu. Binlerce hayranı tarafından pankartlarla karşılanan ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile Beylikdüzülü sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

GENÇLERİN İLGİSİ BÜYÜKTÜ

Emre Aydın sahnede şarkılarını söylerken, Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası'nı dolduran binlerce hayranı da açtıkları pankartlarla sanatçıya destek verdiler. Beylikdüzü Konserinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Emre Aydın'a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti. Emre Aydın, iki yıldır geldiği Beylikdüzü'nde atmosferin muhteşem olduğunu; bu organizasyonu düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkürlerini iletti.

SAHİL MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARLA İFTAR

Beylikdüzü sakinleriyle mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayında ilçenin birçok noktasında düzenlenen sokak iftarlarının yenisi Sahil Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Vatandaşların tamamını doldurdukları iftar alanında, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun Emre Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title