Haberler

Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'ın Başka Bir Erkekle Görüntülendiği Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:

Karşılıklı verdikleri dilekçelerle boşanma kararlarından vazgeçen Emre ve Yağmur Aşık çifti cephesinde yeni gelişme yaşandı. Emre Aşık, eşinin bir erkekle görüntülendiği haberlerini yalanladı. Aşık, "Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı" dedi.

Eski milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık'ın, gece kulübünde bir erkek arkadaşıyla eğlenirken görüntülendiği haberlerini yalanladı.

"HABERİM VARDI"

Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık'ın bir gece kulübünde başka bir erkekle samimi görüntüler verdiği yönündeki haberleri geride bıraktığımız gün gittiği bir AVM'de yalanladı. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek güzel havanın tadını çıkartan Emre Aşık, eşinin bu görüntüleriyle ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara; "Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı. Biliyordum" yanıtını verdi. Emre Aşık bu açıklamasıyla bir problem olmadığını ve bilgisi dahilinde gerçekleştiğini dile getirdi.

Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'ın Başka Bir Erkekle Görüntülendiği Haberlerini Yalanladı

EVLİLİĞE DEVAM KARARI ALDILAR

Emre Aşık, geçen sene 6 yıllık evliliğini bitirmek için boşanma davası açmıştı. Başta eşiyle anlaşmalı boşanmayı kabul eden Yağmur Aşık, daha sonra itiraz edip karşı boşanma davası açmış ve aylık 25 bin lira nafaka talep etmişti. Bununla da kalmayan genç kadın, eski futbolcuyu FETÖ üyesi olmakla suçlayıp Aşık hakkında şikayette bulunmuştu. İkili, geçen ay boşanma davasını geri çekip sürpriz bir şekilde evliliğe devam kararı aldı. Ayrı oldukları dönemde eşine sosyal medyadan yazan kadınları ifşa eden Aşık, "Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış" diye de tepki göstermişti.

Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'ın Başka Bir Erkekle Görüntülendiği Haberlerini Yalanladı

Emre Aşık, Eşi Yağmur Aşık'ın Başka Bir Erkekle Görüntülendiği Haberlerini Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Aşık Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (72)

Devleti âli selcuk devleti âli osman nesli:

Yaziklar olsun ki bu topraklar ustunde hayasizca gezenlere bu topraklar hayasizca yasayasiniz diye kazanilmadi.

84
1
yanıtYanıtla
TOPÇU:

Emre Aşık adresini bilsem sana cilalanmış boynuz gonderirdim

29
6
yanıtYanıtla
uzaylı:

hahaha koptum . . . . .

yanıt7
yanıt2
DÜRBÜNLÜ:

Kadına ortak danaya girer gibi giriyorlar

28
4
yanıtYanıtla
deli dana:

Dürbünlü ilk defa yorumuna güldüm

yanıt2
yanıt1
Adana serkan:

Dürbünlü dayı döktürmüşsün yine

yanıt3
yanıt1
A:

İki tane dürbünlü var ikisi de birbirinden cahil.

yanıt0
yanıt0
FB1907:

arkadaş sende de ne mide varmış bee?

27
4
yanıtYanıtla
Kemal yoncagil:

işte insanların ahlakınız bu sözde ünlüler bozuyor ve bu sözde diziler bozuyor

27
2
yanıtYanıtla
deli:

Haberi var mış iyi ozaman bizede gönder nası olsa haberin olcak bir hafta gezek yok sapa sağlam geri getireceğiz söz

15
11
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title