Haberler

Emre Altuğ'un İflas Eden Mekanından Parasını Alamayan Popçu Deha, Mahkeme Yolunu Tuttu

Güncelleme:

Şarkıcı Emre Altuğ'un, ortak olduğu mekana gelen sanatçılara ücretini ödeyememesi yüzünden başı derde girdi.

Yeniasır'da yer alan habere göre 15 Haziran'da Deniz Seki konseriyle kapılarını açan ve bugüne kadar pek çok sanatçıyı sahnesine konuk eden Emre Altuğ'un ortağı olduğu Alaçatı Gazino Sako, müzisyenlere ve çalışanlarına olan borcu nedeniyle kepenk kapattı.

İFLASIN İLK SİNYALİNİ POPÇU DEHA VERDİ

Konserleri maddi zorluklardan dolayı iptal eden ünlü mekan, yaz sonuna kadar da program gerçekleştirmeyeceğinin sinyalini verdi. Popçu Emre Altuğ, Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ortaklığında faaliyet gösteren işletme hakkında ilk fire popçu Deha Bilimlier'den geldi. Bu yaz birkaç kez Sako'da konser veren Deha, kendi Instagram sayfasında konuyla ilgili sorunu dile getiren bir yazı paylaştı.

Emre Altuğ'un İflas Eden Mekanından Parasını Alamayan Popçu Deha, Mahkeme Yolunu Tuttu

"MEKAN SANATÇI AVINA ÇIKMIŞ"

Bilimlier, "Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum!

Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz" diye yazdı.

İŞADAMLARINDAN SPONSORLUK ADI ALTINDA PARA İSTENİYOR

Zehir zemberek açıklamalarına bir not daha ekleyen Bilimlier, sayfanın alt kısmına da müzik tesisat sistemi ve otel konaklamalarının da ödenmediğini, halen daha başka sanatçılarla anlaşma yapıldığını, birçok işadamından sponsorluk adı altında para istendiğini yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

SAĞDUYU:

ADAM ''İZMİRLİ'', ALAÇATI YERİNE YUNAN ADALARINI ÖVÜYOR. GİT ORADA YAŞA, ''GAVUR SEVİCİ''. . BİZİM SALAKLAR OLMASA, BİR SENEYE KALMAZ TÜM ADALARI BOŞALTIP, ANA KARAYA KAÇACAKLAR. SU YOK, ELEKTRİK YOK, GELİR KAYNAKLARI AZ. AMA BİZİM APTAL OĞLU APTALLAR SÜRÜSÜ ORAYA MAL SATIYOR. UCUZMUŞ DİYE GİDİP KALIYOR, PARA HARCIYOR. SONRA DA DÖNÜP, ''NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ'' DİYOR. BETER OLUN!. . . . ÜNLÜ ALMAN ATASÖZÜDÜR. . . ''HANGİ ÜLKENİN MALINI TÜKETİYORSAN, GİT O ÜLKEDE YAŞA, İŞ BUL''!. .

10
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

VESTEL TABLET AL. . . .

yanıt0
yanıt0
İZMİRLİ:

MEKAN DEYİP SAÇMA SAPAN EĞLENCELER. DAHA SONRA YUNAN ADLARINA MİLLET KAÇIYOR DİYE AĞLAMALAR. AKILLI OLSANIZ HİÇ ZARAR ETMEZSİNİZ

10
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Emre Altuğ ne iş yapar

7
3
yanıtYanıtla
kayserili ülkü:

emre altuğ çağla şikel''le evlendikten sonra inişe geçti. boşandıktan sonra tamamen bitti. . eskiden bekarken kendi halinde ama çok havalı adamdın, evlendin kendini mahvettin, yağ tulumu oldun abi, kendine gellllllll, yazık

6
1
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

KENDİNE BİR ÇIKIŞ ARAYANLAR, DEĞİL PARA KAZANMAK, FAHİŞ KİRALARINI BİLE ÖDEYEMEYECEKLERİ YERLERDE İŞ YAPMAYA KALKARLARSA SONUCU DA KAÇINILMAZ OLUYOR İZMİRLİ ARKADAŞ DOĞRU YAZMIŞ, YANLIŞ BİLİYOR. YUNAN ADALARINDA BULUNAN TÜM TURİSTİK MEKANLAR KİRALAMA DEĞİL, HEPSİ KENDİ SAHİPLERİ. ADAM NEDEN GELEN TURİSTİ KAZ GİBİ YOLMAYA KALKSIN?YERİ GELMİŞKEN, ÜSTÜNE PARA DAHİ VERSELER, TATİLE ÇIKMAM, YİNE DE KUYUMUZU KAZAN YUNANİSTAN''IN ADASINA AYAĞIMI BASARSAM, KIRILSIN. EMRE BAŞKA İLLETİNDEN KURTULSUN, ÖNCE.

5
0
yanıtYanıtla
Anap:

Bu Emre sanatçı değil çapulcu baksana

1
4
yanıtYanıtla
Gökhan:

Bu konuştuğunuz dil türkçe mi?

4
1
yanıtYanıtla
Ender:

Hani arkadas meslektaş tiniz.yardim edeceğinize adamin kafasini kopartiyorsunuz.ayip ya çok ayip.siz sanatcilara bu gibi laf sözler yakişmiyor.Delikânliya yardim etmek lazim.

3
2
yanıtYanıtla
Mehmet kilic:

Düşene tekmek vurmayın yardımcı olamıyorsanız bari arkasında konuşmayın

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title