Haberler

Emrah'ın Oğlu, Aradığı Aşkı Zahide Yetiş'in Programında Buldu

Güncelleme:

Zahide Yetiş'in programında evlenmek istediğini söyleyen Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan aradığı aşkı buldu. Talibiyle görüşen genç, fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Zahide Yetiş'e evlenmek istediğini söyleyen Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, aradığı aşkı buldu. Erdoğan, kendisine ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Trabzonlu Figen Reis ile hafta sonu İstanbul'da buluştu.

EVLİLİK YOLUNDA İLERLİYORLAR

Tayfun, instagram sayfasından Figen Reis ile bir fotoğrafını paylaşıp, "Biraz gizli çekim olmuş. Resim resim diye tutturdunuz alın size resim" notunu yazdı. Genç aşıkların ilişkilerinin evlilik yolunda olduğu konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zahide Yetiş İstanbul Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (141)

GERÇEĞİ SÖYLEYEN:

YAKIŞIKLI OLSAN HERKES GELİR SANA HA BİDE ZENGİN OL MAYMUN OL İKİSİNE BÜTÜN KIZLAR AÇ KÖPEK GİBİ KOŞARLAR

28
12
yanıtYanıtla
berfinmobilWeb@haberler.com:

Ben yakistiramadim

28
8
yanıtYanıtla
İPEKK:

AY ÇOOK YAKIŞIYOLARRR

17
10
yanıtYanıtla
sorarlarr:

AKp dindarlığı işte kafada örtü ama kollarında çince dövme var kızın acaba ne yazdığını bilirek mi koluna yaptırdı . . . ?hocamm dövme yaptıran kiişinin gusülü kabul olur mu ?

11
14
yanıtYanıtla
zalimMobil-ANDROID:

kızda suriye tipi var

5
20
yanıtYanıtla
rdgy:

oğlan umduğum gibi çıkmadı, bi kıytırık bulur alır diyordum beni şaşırttı, aferin

22
2
yanıtYanıtla
ArzuMobil-IOS:

Emrahin varisi diye asik olmustur o Kiz :)

12
12
yanıtYanıtla
canısı:

başındaki örtüsü emanet gibi duruyor. . inanç ve duygular medyatik olmamalı. . .

17
7
yanıtYanıtla
TISSS:

Reklamlar.

17
6
yanıtYanıtla
AHMET:

İŞLERİ GÜÇLERİ ŞOV YAPMAK REKLAM HEPSİ DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR VELET

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title