Haberler

Emrah, Pazarlık Yapıp Eşine 20 TL'ye Sahte Yüzük Aldı

Güncelleme:

Cimriliği ile nam salmış şarkıcı, sahte takı satan bir mağazadan pazarlık edip 20 TL'ye aldığı yüzüğü eşine, "Bu sana doğum günü hediyem olsun" deyip verdi.

Emrah; eşi ve annesi ile Mahmutpaşa'dan alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Emrah, 8,5 aylık hamile eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek ile önceki gün İstanbul'un en ucuz giysi ve eşyalarının satıldığı Mahmutpaşa'da alışveriş ederken görüntülendi.

20 TL'YE SAAT ALDI

Emrah, sahte takı satan bir mağazadan pazarlık edip 20 TL'ye aldığı yüzüğü eşine, "Bu sana doğum günü hediyem olsun" deyip verdi.

(Ünlü şarkıcı ve ailesinin Mahmutpaşa'dan alışverişi görüntüleri)


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mahmutpaşa İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (106)

şems:

Alan razı, satan razı! Alemin derdi sizi niye gerdi, anlamadım gitti.

21
7
yanıtYanıtla
sivaslı:

o yüzüklerin gerçekte 1 tl olduğunu duysa kafasına sıkar bu emrah :D

25
0
yanıtYanıtla
MustafamobilWeb@haberler.com:

Tuvaletim gelmesin diye yemekte yemiyordur bu :

21
3
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Bize ne bunlarin hayatindan

23
1
yanıtYanıtla
AmedMobil-ANDROID:

Yeter artık bu adamla ilgili haber görmek istemiyorum kabak tadı verdi ya

22
2
yanıtYanıtla
corci:

Emrah ekonomi olsun diye günde 2 öğün yemek yiyor. bunun için de öğlen 12 gibi uyanıyor ve akşam en geç 8 de yatıyor. Bu şekilde elektirikten de tasarruf ediyor. akıllı adam.

17
2
yanıtYanıtla
KEŞ FLOWmobilWeb@haberler.com:

adam tutumlu... zorunuza giden ne adama laf salataligi yapiyonuz la bu devirde bu isler böle para kolay kazanilmiyo gencler siz onun yerinde olsaniz karidan kariya kizdan kiza spor arabalardan barlara pavyonlara eglence falan derk3n bi baktin amk elde bisey kalmamis ?? adam guzel yapiyor helal olsun bakiyor adam param icinmi benimle diye

8
11
yanıtYanıtla
cengizzz:

bu seneki tüm zekat ve fitreler emraha verilsin !!!!1

17
1
yanıtYanıtla
X-RAY:

NASIL OLSA BİRİKTİRDİKLERİNİ YEMEYE ZAMANI KALMAYACAK, BİRİLERİ YİYECEK, KARUN BİLE BİRİKTİRDİ VE GİTTİ, BÜTÜN DÜNYA SENİN OLSA, ALLAH İÇİN HARCAMADIKTAN SONRA BAŞINA BELA OLUR İNSANIN, BİR ÇOK ZENGİNİN BAŞI ÖLDÜKTEN SONRA BELADA, BİTER Mİ O HESAP NE DERSİNİZ. KİMSEYE MUHTAÇ OLMADIKTAN SONRA HİÇ ÖNEMİ YOK. SAĞLIĞIN VE HUZURUN VARSA EN BAHTİYAR SENSİN.

17
0
yanıtYanıtla
magnezyali:

Bana göre bu dünyada en akıllı insanlar, tutumlu insanlardır. .

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title