Haberler

Emrah Eren Antep'te

Gaziantepspor, Dış Transferde Çaykur Rizesporlu Emrah Eren Bir Yılı Opsiyonlu Olmak Üzere 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Gaziantepspor, dış transferde Çaykur Rizesporlu Emrah Eren bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, genel sekreter Vedat Diler, teknik direktör Nurullah Sağlam ile diğer yöneticiler katıldı.

Emrah Eren ile bir araya gelen Gaziantepspor Kulübü yöneticileri, bu futbolcuyla bir yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşmaya vardı. Eren, daha sonra kendini 2 yıllık Gaziantepsporlu yapan mukaveleyi imzaladı.

Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, imza töreninde yaptığı açıklamada, Erman Özgür, Murat Şahin, Mustafa Cevahir, Hakan Bayraktar ve Mehmet Yozgatlı'nın ardından Emrah Eren'i de kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını, yerli transferleri tamamlamak üzere olduklarını, artık yabancı oyuncu transferlerine ağırlık vereceklerini söyledi.

Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çalışmaların yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade eden Kızıl, “Yurt içinde ve dışında temas halinde olduğumuz oyuncular var. Bu sezon çok farklı, çok kaliteli bir Gaziantepspor izlettireceğiz” dedi.

Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lig bittikten sonra yaptığım açıklamalarda, çok iyi bir takım oluşturacağımız söylemiştim. Yerli transferleri hemen hemen bitirdik. Bu haftaya yetiştiremeyiz ama haftaya 2-3 yabancı oyuncunun transferlerini bitireceğiz. kamp öncesi transferleri tamamlamak istiyoruz. Geçmişte yaptıklarımızdan dersler çıkartarak bu yıl daha doğru, performansı yüksek, mücadeleci bir takım için çalışıyoruz. Boşa atacak tek kuruşumuz bile yok. İki yarım futbolcu olacağına, bir tam futbolcuyu alıyoruz. Bu yılın Gaziantepspor için camiamız için, hayır dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Allah, bizi Gaziantep şehrine, bu insanlara mahcup ettirmesin. Bu sezon Gaziantepspor kadrosu, yönetimi ve teknik kadrosu çok konuşulacak.”

Gaziantepspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Emrah Eren ise “Tekrar bu formayı giymekten dolayı onur ve gurur duyuyorum. Başkan İbrahim Kızıl'a ve teknik direktörümüzü Nurullah Sağlam'a bana gösterdikleri istek için teşekkür ediyorum. Yapılan bu fedakarlıkların karşılığını oynadığım futbolla göstereceğim. 6 yıl önce bu formayı giyerken talihsiz bir sakatlık geçirdim ve Gaziantepspor'a faydalı olamamıştım. Bu kez tanınan fırsatı iyi kullanarak, geçmişin acısını çıkartacağım” diye konuştu.

İmza töreninden sonra Emrah Eren, Gaziantepspor formasını giyerek basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title