Haberler

Emrah Apartmanı'nın enkazında 22 kişiyi arama- kurtarma çalışmaları sürüyor (2)

Güncelleme:

DOĞANLAR APARTMANI'NDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYORİzmir'de meydana gelen depremde yıkılan binalardan birisi olan Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi 258 Sokak'ta bulunan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 10 kişi de sağ olarak kurtarıldı.

DOĞANLAR APARTMANI'NDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan binalardan birisi olan Bayraklı ilçesi Mansuroğlu Mahallesi 258 Sokak'ta bulunan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 2 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 10 kişi de sağ olarak kurtarıldı. Ailelerin kayıp ihbarında da bulunduğu Emrah Apartmanı'ndaki 7'si çocuk 22 kişiyi arama- kurtarma çalışmaları ise sürüyor. Enkaz altında yakınları olanların umutlu bekleyişi sürürken, bir arama- kurtarma köpeği de çalışmalara destek veriyor.

Haber: Hasan AKYILDIZ /İZMİR,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Kurum İzmir Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

OSMAN aküzüm:

arkadaş erzincan depreminde torununu kaybetmişsin. geliyorsun izmire büyüle çürük bina yapiyorsun senin gibi müteahhidin Allah belasını veriyor işte. gelinini iki torununu daha kaybediyorsun(Allah rahmet eylesin). kalan ömrünü vicdan azabıyla yaşayacaksın. onca insanın günahına girdin hadi bu dünyada bi şekilde idare ettin. öbür tarafta bunun hesabını nasıl vereceksiniz sen ve senin gibi müteahhit bozuntuları. 2 blok 28 daire 50 bine maal ettiğin daireleri 500 bine sat. 10 daire arsa sahibine verdiyse kalanindan kar etmek icin mecbur malzemeden caliyorlar

1
0
yanıtYanıtla
sporsever:

Suçlu kolon ve kirişlerdeki sahtekarlık. Alt kat dükkan faaliyeti çoğu kez baş suçlu. Buna izin veren yapıcı, kullanıcı, mağaza, müteahhit. devlet, belediyeler, imzalayan herkes suçlu, tümünün mal varlığına el konulup içeri atılmalı. Hukuk mevzuatı bu yönde pekla işletilebilir ama işletenler sıyırmaları için yardım peşinde. Para cezaları aftan başka bir şey değil. Bina onayı devlet ve belediyeden alınmalı, TMMOB''a bağlı odaların olmalı, yaptırımı da olmalı ''yık'' dediği de boşaltılıp yıkılmal

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title