Haberler

Emon: 'Yarın Hücum Oynayacağız'

Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda yarın gece karşılaşacağı Fransa'nın Olympique Marsilya takımında, teknik direktör Albert Emon, lige 3 puanla başlamanın önemli olduğunu söyledi.

Albert Emon, düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamanın önemli olduğunu ve yarın hücum oynayacaklarını dile getirdi.

Emon, yarın iyi bir takımla karşı karşıya geleceklerini vurgulayarak, ''Şu anda Türkiye'nin en iyi savunma anlayışına sahipler. Çok güçlü bir savunmaya sahipler. Göbekte oynayan İbrahim Toraman çok iyi. Bunun yanında Arjantinli, Brezilyalı ve Şilili çok teknik oyuncuları var. Beşiktaş hücumda da çabuk oyunculara sahip bir takım'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın hücumda güçlü bir takım olduğunu kaydeden Fransız çalıştırıcı, ''Taraftarlar için oynayacağız. Geçen sezon bize büyük destek verdiler. Yarın zorlu bir maç olacak. İyi oynayarak karşılaşmayı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Olympique Marsilya'nın yarın Beşiktaş maçına Mandanda, Bonnart, Rodriquez, Faty, Givet, Ziani, Cana, Niang, Nasri, Zenden, Cisse 11'iyle çıkması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title