Haberler

Emniyetten Sürücülere "Şekerli" Denetim

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Aydın-İzmir otoyolunda, polis ekipleri, sürücü ve yolculara şeker ile kolonya ikram etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla trafiğin yoğunlaştığı Aydın- İzmir otoyolunda, polis ekipleri, sürücü ve yolculara şeker ile kolonya ikram etti.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram yoğunluğuyla artan trafik kazası riskini en aza indirmek amacıyla il genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Aydın-İzmir otoyolunda uygulama yapan trafik ekipleri bölgeye gelen ve buradan geçiş yapan ziyaretçileri durdurup, kolonya ve şeker ikram ediyor.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Erkan Azak, vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuklarını sürdürebilmeleri ve bayram tatilini geçirebilmeleri için ilin tamamını kapsayacak şekilde bir denetim mekanizması oluşturduklarını söyledi.

18 kilometreye bir ekip düşecek şekilde planlama yaptıklarına dikkati çeken Azak, " Bu kapsamda sadece trafik ekipleri değil resmi sivil tüm ekiplerimizle bir planlama yaptık. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kontrollerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın da genel anlamda kurallara uyduğunu görüyoruz. Bayramın şeker tadında geçmesini temenni ederek böyle bir ikramda bulunduk. Hem de ilimizin misafirperverliğini göstermek istedik." ifadelerini kullandı.

Azak, uzun yoldan gelen sürücüleri kontrol noktalarında dinlendirerek, mola vermelerine de imkan sağladıklarını sözlerine ekledi.

Sürücülerden Gökhan Şahin ise yoğun trafikte böyle bir uygulama yapılmasının kendilerine güven verdiğini belirterek, "Hepimizin yararına olan bir uygulama. Buradaki tüm görevli ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Biz çok memnunuz, herkesin de kurallara uymasını istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title