Haberler

Emniyetten 155 Polis İmdat Telefonuna İhbarda Bulunun Uyarısı

Kilis Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, 155 Polis İmdat Telefonuna Bin 261 İhbar Geldiğini, Bunların 490'ının Asılsız Çıktığını Bildirdi.

Kilis Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, 155 polis imdat telefonuna bin 261 ihbar geldiğini, bunların 490’ının asılsız çıktığını bildirdi.

Polisin her zaman vatandaşların emrinde olduğunu belirten Emniyet Müdürü Atalay Sönmez, vatandaşlardan, polise yardımcı olmalarını istedi. Vatandaşların gördükleri konusunda herzaman polisi bilgilendirmesi gerektiğini söyleyen Sönmez, "Ücretsiz polis ihbar hattı 155 bu bilgi akışı için hayata geçirildi. Yalnız bu hattı kullanırken bazı vatandaşlar, telefonu lüzumsuz yere meşgul etmekte ve gerçek ihbar yapacak vatandaşlara mani olmaktadır. Bir yıl içerisinde Kilis Emniyet Müdürlüğü'ne bin 216 ihbar telefonu gelmiş, ancak 490 tanesi asılsız çıkmıştır. Buna rağmen her ihbar değerlendirilmektedir” dedi.

(MAD-ST-ST-Y)

02.04.2007 18:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title