Haberler

Emniyet Personeline Acil ve İlkyardım Kursu

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile Erciyes Üniversitesi İşbirliğiyle Düzenlenen "Acil ve İlkyardım Kursu"nu Tamamlayan 103 Emniyet Personeli, Törenle Sertifikalarını Aldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile Erciyes Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen "Acil ve İlkyardım Kursu"nu tamamlayan 103 emniyet personeli, törenle sertifikalarını aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Erciyes Üniversitesi Hastaneler Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Suat Öktem, Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim İkizceli, emniyet amirleri, şube müdürleri ve polis memurları katıldı. İl Emniyet Müdürü Özdemir, trafik kazaları ve yaralanmalarda hayat kurtarma konusunda polislerin ilk müdahale eğitiminin önemli olduğunu belirtti. Doç. Dr. Öktem ve Doç. Dr. İkizceli de, insan hayatı ve ilkyardım bilincinin önemine değinen birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından İl Emniyet Müdürü Özdemir, eğitim desteği veren Doç. Dr. Öktem, Doç. Dr. İkizceli ve öğretim görevlilerine teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra, 1 aylık kurs çerçevesinde kursu tamamlayan 103 emniyet personeline sertifikaları verildi.

(SE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title