Haberler

Emniyet Müdürü Sözünde Durdu

Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu ve Polis Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde, 10 Nisan'da Çankırı Eldivan Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Eden Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, O Gün Verdiği Sözü Tutarak Çocuklara İstedikleri Formaları Aldı.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşu ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, 10 Nisan'da Çankırı Eldivan Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, o gün verdiği sözü tutarak çocuklara istedikleri formaları aldı.

Çankırı Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, formaları tek tek dağıtırken, "Devletimiz imkanları ölçüsünde tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye, onların dilek ve isteklerini yerine getirmeye çalışıyor. Özürlü vatandaşlarımızın da bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanması için çalışmalar yapılıyor ama maddi imkanların yanında manevi destek de çok önemli. Bu manevi desteğe en çok özürlü vatandaşlarımızın ihtiyacı var" açıklamasını yaptı.

Özürlülüğün bir gerçek olduğunu dile getiren Örnek, "Bugün sağlam olan bir kişi yarın bir şekilde özürlü olabilir, bunu kabullenmek lazım. Özürlü vatandaşlarımıza daha çok ilgi ve destek vermeliyiz. Bugün başkaları için belki çok küçük gibi görünen ama özürlü çocuklarımızın dünyasında çok büyük olan bu hediyeleri kendilerine takdim edeceğiz. Onların mutluğu bizlerin de mutluluğu olacak" dedi.

(MD-BÖ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title