Haberler

Emniyet Genel Müdürlüğü: Avusturalya ile Karşılıklı Çalışma Başlatıldı

EMNİYET Genel Müdürlüğü, Avustralya'da terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda ele geçirilen ve Türkiye'den gittiği iddia edilen patlayıcı maddelerle ilgili olarak Avusturalya ile karşılıklı çalışma başlatıldığını açıkladı.

EMNİYET Genel Müdürlüğü,  Avustralya'da terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda ele geçirilen ve Türkiye'den gittiği iddia edilen patlayıcı maddelerle ilgili olarak Avusturalya ile  karşılıklı çalışma başlatıldığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"04 ve 05 Ağustos 2017 tarihlerinde bazı basın yayın organlarında yer alan 'Avustralya Federal Polisi'nin (AFP) 29 Temmuz 2017 tarihinde Sydney'de DEAŞ'a yönelik gerçekleştirdiği terör operasyonlarında bir uçağı kaçırma planı yaptıkları değerlendirilen şüphelilerden ele geçirilen patlayıcı yapımında kullanılan maddelerin Türkiye'den Avustralya'ya kargo uçağıyla gönderildiğinin iddia edildiği' şeklinde yer alan haberlerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Haberin duyulması ile derhal Avustralyalı makamlarla irtibata geçilerek gönderim süreci üç ay önceye tekabül eden söz konusu patlayıcı maddelerin ülkemizden gönderilmiş olması ihtimaline dair net olmayan ve teyit edilemeyen hususların açıklığa kavuşturulması amacıyla karşılıklı çalışmalara başlanmıştır.

Yürütülecek kapsamlı araştırma ile iddia olunan hususlara dair elde edilecek bilgiler kamuoyu ile bilahare paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title