Haberler

Başakşehirli Emmanuel Adebayor: Askerlerimiz Orada Bizi Koruyor

Güncelleme:

Karabükspor maçında attığı golden sonra Afrin'de bulunan askerlere selam gönderen Togolu golcü Adebayor, "Onlar orada bizi koruyor. Onlara olan saygımı böyle göstermek istedim." dedi.

Medipol Başakşehir'in golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor, 5-0 kazanılan Kardemir Karabükspor maçının ardından konuştu.

Güzel bir galibiyet aldıklarını belirten tecrübeli golcü, "İçerideki ilk maçımızdı ve galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bugün güzel bir galibiyet almayı hak ettik. İyi bir karakter ortaya koyup, güzel bir futbol oynadık" dedi.

"KARİYERİMDE BÖYLE GOLLER VARDIR"

Attığı aşırtma golü de değerlendiren Adebayor, "Attığım golden dolayı çok mutluyum ama önemli olan takımın 3 puan kazanması. Kariyerimde böyle attığım birkaç gol vardı. Top bana gelirken aşırtma vurmayı düşünüyordum. Kalecinin açıldığını gördüm ve üzerinden aşırttım. Güzel bir goldü ama en önemlisi kazanmamızdı" sözlerini kullandı.

"ASKERLERİMİZ, ORADA BİZİ KORUYOR"

Golden sonra Afrin'de bulunan askerlere selam gönderen Togolu golcü, "Askerler, hayatlarını bizim için, ülke için feda ediyor. Bizim de onlara karşı saygı göstermemiz gerekiyor. Ülkedeki askerlere saygımı böyle göstermek istedim. Onlar orada bizi koruyor" şeklinde konuştu.

"ARDA TURAN HALA DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN"

Yeni transferler hakkında da konuşan Emmanuel Adebayor, "Transferde bir iki yeni isim aramıza katıldı. Birisi Arda Turan. Atletico da çok iyi işlere imza attı, ardından Barcelona'ya gitti. Topla geçemeyeceği bir rakip yok. Bajic, zaten İtalya'dan gelen bir oyuncu. Arda, ilk maçında golünü attı. Bu çok önemliydi. Bence hala dünyanın en iyi oyuncularından birisi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Adebayor Başakşehir Afrin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Birisi:

Adam yabancı ama ekmek yediği ülkeyi savunuyor içimizdeki hainler izlesin utansın.

18
0
yanıtYanıtla
Oktay GÜL:

Türk Askeri Arfinde ne işi var diyen sözde aydın ve hainlere kapak osun.

3
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Arda turan dışında çok beğendiğim bir açıklama. Helal sana

3
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

helal olsun aramızdaki yobazlarda ders olsun Allah askerimizi korusun

0
1
yanıtYanıtla
BilirKişi:

Türkiyedeki hainler duysun.Adebayor kadar olamıyorlar.Bravo Adebayor.Askerimizin yanındayız.

0
0
yanıtYanıtla
Rıza Zararsız:

Helal olsun kardeşim adamsın adam......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title