Haberler

Emlakçılar Derneği'nden, Sesob'a Ziyaret

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Sivas Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Başkanı Kerim Çayır, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda genel kurul yaparak genç bir yönetimle Emlakçılar Derneği yönetimine seçilen üyeler, SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret ederek emlak sektörü ile ilgili bir süre sohbet etti.

Sivas'ta faaliyet gösteren 150 civarında emlakçı olduğunu ifade eden dernek başkanı Kerim Çayır, dernek üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile de sorunların çözümü için işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Dernek olarak piyasadaki belirsizliğin emlak fiyatlarını da etkilediğini kaydeden Çayır, ev almanın zamanı olduğunu dile getirerek, yatırımcıları mülk edinmeye davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, emlakçıların çoğunluğunun Kahveciler, Kıraathaneciler ve İnternet Kafe İşletmecileri Esnaf Odası'nın üyesi olduğunu belirterek, üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştığını söyledi.

Çayır, emlakçılara verdiği destekten ve çalışmalardan dolayı Köksal'a plaket takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Beşir Köksal Sivas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title