Haberler

Emlak ve Çtv'de Son Ödeme Tarihi: 31 Mayıs

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Vatandaşların Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi'ni (Çtv) Ödemeleri İçin Son Ödeme Günü Olan 31 Mayıs'a 5 Gün Kaldığını Hatırlattı.

Seyhan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların Emlak ve işyeri Çevre Temizlik Vergisi’ni (ÇTV) ödemeleri için son ödeme günü olan 31 Mayıs’a 5 gün kaldığını hatırlattı.

Ödeme tarihinde sürenin uzatılmasının söz konusu olmadığını belirten yetkililer, vatandaşların Emlak ve işyeri ÇTV’lerini zamanında yatırmaları ve cezalı duruma düşmemeleri için her türlü kolaylığın sağlandığını bildirdi.

Bu amaçla belediye hizmet binasındaki tahsilat şubesi her gün saat 19.00’a kadar açık kalacak. Hayal Dünyası içine yeni bir tahsilat şubesi açıldı. Barış Manço Bulvarı üzerindeki Doğal Park tahsilat şubesi vergi dönemi olması nedeniyle yeniden faaliyete geçti.

Emlak Vergisi ve ÇTV borcunu belediyenin www.seyhan.bel.tr adresli internet sitesinden öğrenebilen vatandaşlar bankaların on–line ödeme kanallarından kredi kartlarıyla vergi ödemelerini de yine internet üzerinden gerçekleştirebiliyor.

(AB-AB-AB-Y)

27.05.2007 13:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title