Haberler

Emlak Sektörünün Kalbi İzmir'de Atacak

Emlak sektörünün kalbi İzmir'de atacakİZMİR - İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı İzmir'de ilk kez 27-30 Eylül tarihleri arasında Fuarizmir'de gerçekleştirilecek.

Emlak sektörünün kalbi İzmir'de atacak

İZMİR - İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı İzmir'de ilk kez 27-30 Eylül tarihleri arasında Fuarizmir'de gerçekleştirilecek.

Birçok organizasyona ev sahipliği yapan Fuarizmir, 27-30 Eylül tarihlerinde ilk kez İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yerli ve yabancı birçok katılımcı firma ve 15 bine yakın ziyaretçiyi ağırlaması planlanan fuarın lansmanı da gerçekleşti. Lansmanda açılış konuşmasını gerçekleştiren Elit Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, "İzmir ve bölge illerden katılımcı firmalarımız fuarda boy gösterecek. Avrupa, Afrika ve Asya'dan da ziyaretçiler ağırlayacağız. 13 ülkeden yatırımcı ve yatırım uzmanları fuar için şehrimize gelecek" ifadelerini kullandı. İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nın turizm anlamında da İzmir'e değer katacağını söyleyen Çiçekçi, " İzmir'in tanıtımı açısında oldukça önemli bir fuar geçireceğiz. İnşaat sektörü birçok sektörü de olumlu tetikleyen bir iş kolu. Yurt dışından gelen tüm misafirlerimizin masraflarını da karşılayacağız. Bu sayede uzun yıllar sürecek ticari dostlukların temelleri atılacaktır. Hem de turizm anlamında İzmir'e katkı sağlanacak" dedi.

Otoyol bitince ticaret artacak

Lansmanda konuşan İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Paşabey ise yapımı devam eden İzmir-İstanbul otoyolu bittikten sonra iki şehir arasında ticaretin daha fazla gelişeceğinin altını çizerek, "İnşaat sektörü 2002 yılından bu yana ülkem ekonomisinin dinamosu. Bunun dışında 200 iş kolunun artmasına da inşaat sektörü sebep oluyor. Fuarın sektör için önemli bir adım olacağına inanıyorum. Ayrıca İstanbul-İzmir karayolu tamamlandığında çok daha fazla girişimci İzmir'in yolunu tutacak" diye konuştu.

"Her şey İzmir için"

Daha önce İzmir'de yapılan fuarlara şehrin gösterdiği ilginin İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda da devam edeceğine inandığını belirten İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu (İZEKO), " Bu fuar İzmir'de çok büyük ses getirecek. İzmir olarak bir meşale yaptık. İnanıyorum ki bunun onlarcasına İzmir ev sahipliği yapacaktır. İzmir fuarları sever. Her şey İzmir için" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title