Haberler

Emko'nun Üst Düzey Yöneticileri Zonguldak'ta Buluştu

Dünyanın 38 ülkesine ihracat yapan havlu pan ve radyatör devi Emko Isıtma sistemleri'nin üst düzey yöneticileri ile personelleri Zonguldak'ta bir araya geldi.

Dünyanın 38 ülkesine ihracat yapan havlu pan ve radyatör devi Emko Isıtma sistemleri'nin üst düzey yöneticileri ile personelleri Zonguldak'ta bir araya geldi.

Emko Isıtma Sistemleri'nin bağlı olduğu Arı Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Yusuf Günay ve şirket sahiplerinden Fatih Günay, Burak Günay ile

Emko İstanbul, Ankara, Trabzon Bölge Müdürleri, personelleri, Ankara Dış Ticaret Şubesi ve Merkez Satış personelleri Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Bakacakkadı Beldesi'nde bulunan EMKO tesislerinde bir araya geldi. Yaklaşık 30 kişinin katıldığı toplantıda 2011 yılındaki şirketin genel durumu değerlendirildi. 2012 yılındaki çalışma hedeflerinin belirlendiği toplantıda konuşan Yusuf Günay, "Kar marjının düşük, rekabetin yüksek olduğu bir sektörde iş yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle profesyonelliğimiz ve kaliteli ürünlerimizle bu pazarda ön plana çıkmaya devam edebiliriz. 2011 yılı hedeflerimiz gerçekleşti. 2012 yılında ise yurt içi ve yurt dışında yüzde 50 oranında büyümeyi hedefliyoruz. 12 bin metrekare yeni fabrika binasında yeni teknoloji ile üretim hacminin artması ve yeni yatırımlarla yeni üretimler planlıyoruz" dedi. Şirket sahiplerinden Fatih ve Burak Günay'ın değerlendirmelerinin ardından ise gerçekleşen 2011 yılı hedefleri görüşüldü. Bayilerin talepleri, yaşanan sorunlar masaya yatırılarak, personelin önerileri dinlendi.

Toplantıda ayrıca, 2-5 Mayıs'ta Uluslararası İstanbul Sodex Fuarı'na katılacak olan şirketin fuar stratejileri görüşüldü. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Günay Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title