Haberler

EMİTT 2012'de Sakarya Ünlüleri Ağırladı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 9-12 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleşen ve Dünya'nın en büyük 5 Turizm Fuarlarından biri olan "16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2012'de stant açan Sakarya; vali, kaymakam, vali yardımcıları, belediye başkanları, muhtar, bürokrat, gazeteci, yazar gibi bir çok ünlü ismi ağırladı.

TRT BELGESEL SAKARYA'DAN CANLI YAYIN YAPTI

EMITT 2012'de 8/A nolu salonda Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'na (MARKA) bağlı Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova illeriyle birlikte katılarak, 200 metrekarelik alanda kendi turizm, kültürel ve sportif ürünlerini tanıtan Sakarya; dört gün süren fuar boyunca, vali, kaymakam, vali yardımcıları, belediye başkanları, muhtar, bürokrat, gazeteci, yazar gibi bir çok ünlü ismi ağırladı. Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Teknisyeni Burhan Akyüz ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı'nın görevli olduğu Sakarya Valiliği standında; fuarın en iyi şekilde geçmesi ve ilin tanıtımının yapılmasında büyük çaba gösterdi. TRT Belgesel'in Sakarya standında yaptığı canlı yayınla, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz; spikerin sorularını cevaplandırarak, Sakarya'nın doğal ve kültürel özelikleri ile yemeklerini tanıttı.

SAKARYA'NIN STANTLARINI GEZDİLER

8/A Salonu'nda bulunan; Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akyazı, Kaynarca, Kocaali, Sapanca, Taraklı İlçe Belediyeleri, Elmas Garden Inn, Köfteci İsmail, Papillon Lokum ve Tunatan Tesisleri ile gezdi. Sakarya standını yoğun ziyaretçilerin yanı sıra; başta Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Vasip Şahin, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Mersin Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Karasu Kaymakamı Murat Duru, Kocaali Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve Gürcistan Acara Bölgesi Başbakan Danışmanı Osman Çalışkan olmak üzere bir çok sinema, ses ve tiyatro sanatçısıyla birlikte muhtar, gazeteci, yazar gibi bir çok ünlü isim ziyaret etti. Ziyaret eden ünlüler arasında; Sinema Sanatçısı Mehtap Bayri ve Necmi Yapıcı, Arka Sokaklar Dizisi'nde Komiser Hüsnü Çoban'ın büyük oğlu "Metin" rolünde oynayan Furkan Göksel, Kurtlar Vadisi Dizisi'nde "Cerrahpaşalı Metin" rolünde ve birçok dizlerde de rol alan Mehmet Polat, Kanal A Televizyonu'nda yayınlanan "Gezelim Tozalım" programı yapımcı ve sunucusu ünlü tiyatrocu ve ressam Gafur Uzuner, 2008 Miss Globe Dünya Güzeli Almeda Abazi, Akasya Durağı adlı dizinin sevilen oyuncusu Timur Acar, Mavi Kelebekler adlı dizi oyuncuları Mehmet Ulay, Itır Esen, Gamze Topuz, Oya Akar, tiyatro sanatçısı Mustafa Ferdi Atuner, Ses Sanatçısı Bora Gencer, Çocuklar Duymasın Dizisi'nde "Fısfıs İsmail" rolüyle tanınan Süleyman Yağcı ve "Kozmik Bilim Işığında Şifalı Yemekler" ve "Şifalı Taşlar" kitaplarının yaz arı Ahmet Maranki'de ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

kocaali sakarya düzce bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title